Hoe vroeg slapen voor een Nachtuil

Hoe vroeg slapen voor een Nachtuil

Slaap is een belangrijk onderdeel van zowel de mentale en fysieke welzijn. Wanneer je lichaam gewend raakt aan het inslapen 's avonds laat, het aanpassen naar bed vroeg is moeilijk. Volgens Carlos Schenck, auteur van "Sleep", moet u maatregelen nemen om de juiste omgeving in te stellen om u te helpen in slaap te eerder en sneller vallen. Na verloop van tijd zal je lichaam aan te passen aan in slaap vallen wanneer u wilt, zodat u voldoende rust elke keer als je naar bed gaat ontvangen.

Instructies

•  Stel uw slaapkamer tot een geruststellende en ontspannende omgeving. Ruimen overtollige rommel op de vloer, nachtkastje en dressoir om afleiding te verwijderen terwijl u probeert om in slaap te vallen. Bovendien moet u zacht beddengoed dat zal helpen je lichaam te ontspannen wanneer je liggen te schaffen.

•  Schakel felle lichten en televisies tenminste 1 uur voordat u wilt gaan slapen. Volgens Max Hirshkowitz, Patricia B. Smith en William C. Dement, auteurs van "Sleep Disorders voor Dummies" van uw lichaam interne timer zal zijn meer geneigd om klaar te zijn voor de slaap, wanneer in een donkere omgeving. Probeer het inpluggen van een zacht nachtlampje om toe te voegen aan de rustgevende sfeer nadat u hebt afgesloten alles uit.

•  Drink geen cafeïnehoudende dranken in de 8 uur die leidt naar bed. Cafeïne nature houdt uw geest alert en interfereert met in slaap vallen. Onthoud cafeïne is in veel frisdrank en thee en koffie.

•  Eet geen voedsel voor minstens 1 uur voordat u wilt in slaap te vallen. Eten geeft je lichaam energie en verhoogt je bloedsuikerspiegel tijdelijk, waardoor het moeilijk is om in slaap te vallen, schrijft Schenck.

•  Voer het licht loopt terwijl liggend in bed met je ogen dicht, diep ademhalen. Natuurlijk stretching ontspant je spieren en bereidt je lichaam voor een goede nachtrust's, schrijf Hirshkowitz, Smith en Dement. Na het rekken, liggen in een comfortabele positie en focus op diep ademhalen. Adem gedurende 3 seconden ingedrukt voor 1 seconde in en adem nog eens 3 seconden om een ​​volledige adem krijgen.

Hints

  • Als u nog steeds moeite met slapen, in overleg met een zorgverlener voor verdere hulp.