Hoe voor te bereiden voor een cortisone shot

Hoe voor te bereiden voor een cortisone shot

Voorbereiding voor een cortisone shot is een eenvoudig proces, omdat het een routinematige medische procedure. Toch is het belangrijk om een ​​paar factoren in het achterhoofd te houden als je voor te bereiden voor de injectie om ervoor te zorgen dat alles zo soepel en veilig mogelijk.

Instructies

•  Maak een afspraak met uw arts om een cortisone schot te krijgen. In de meeste gevallen zal de cortisone geschoten worden uitgevoerd in het kantoor van uw arts en zal geen substantieel herstel tijd nodig. Het is belangrijk dat cortisone shots altijd in het kantoor van een arts of een andere steriele omgeving worden toegediend door een getrainde medische professional.

•  Ga zitten of achterover leunt in de positie voorgesteld door uw arts voor te bereiden op de cortisone schot ontvangen. Uw arts zal de beste manier om je lichaam te positioneren zodat de spieren in de buurt van de plaats van de injectie, of het gebied waar u last van pijn, om zo veel mogelijk te ontspannen beslissen. Doe je best om kalm te blijven en te voorkomen spannen uw spieren, en laat uw arts om verdoving te gebruiken indien nodig te helpen doffe de pijn geassocieerd met de cortisone schot.

•  Bereid je voor op uw arts zorgvuldig de juiste positie voor de cortisone schot te selecteren. Het is vaak moeilijk om de beste plaats voor het injecteren cortisone vinden vanwege de verschillende lichaamsstructuren die bestaan ​​rond gewrichten die kunnen worden veroorzaakt pijn. Uw arts zal moeten bepalen welk deel van je lichaam is waarschijnlijk het maken van de pijnlijke sensatie voor het uitvoeren van de cortisone schot op de noodzaak voor meerdere injecties te voorkomen.

•  Maak je klaar voor de verlammende gevoel van de verdoving uit te dragen binnen een paar uur na de cortisone schot. Het punt op het lichaam waar geïnjecteerd en de omgeving kan enigszins gezwollen en pijnlijke 2 tot 3 dagen na de ingreep. De cortisone kan tot een paar dagen voor volle kracht, dus gebruik een zak ijs of over-the-counter pijn medicatie te helpen verlichten van de pijn tijdens deze periode.

•  Neem contact op met uw arts als de pijn tijdens de dagen na uw cortisone schot niet beginnen af te nemen op zijn eigen of als u koorts of rillingen ervaren. Deze symptomen kunnen waarschuwingssignalen van een gemengde infectie en kan leiden tot ernstige complicaties indien zij niet onmiddellijk wordt behandeld.

Hints

  • Staak het gebruik van bloedverdunnende medicijnen minstens 1 week voor het krijgen van een cortisone schot problemen met bloeden tijdens de procedure te voorkomen.
  • Cortisone shots kan worden ongemakkelijk, zelfs als uw arts verdooft uw huid voordat u de injectie.