Hoe voor te bereiden voor de NCLEX

Hoe voor te bereiden voor de NCLEX

De meeste werkgelegenheid advertenties zijn gevuld met verpleging kansen. Met steeds toenemende menselijke levensduur en een vergrijzende babyboomers, verpleging banen komen vaker voor dan ooit. Om een ​​geregistreerde verpleegkundige te worden, moet de aanvrager de Nationale Raad Licensure Onderzoek (NCLEX) passeren. Tough curriculum normen in de verpleging programma's helpen studenten voor te bereiden op het examen, maar extra voorbereiding is vaak noodzakelijk. Een aantal praktische stappen helpen je voor te bereiden op de NCLEX en krijg je op de juiste weg naar uw verpleging certificering en een entry-level verpleging job.

Instructies

1 Maak gezonde studie gewoonten. Vertrouwd te maken met de inhoud opgenomen in de test. Geef je mening over onderwerpen met betrekking tot ziekteverschijnselen, levensbedreigende complicaties, medische behandeling en effectieve preventieve strategieën. Maak een speciale studie uit de buurt van afleiding. Opzetten van een trainingsschema dat studie en memoriseren elke dag gedurende drie weken voorafgaand aan de test omvat.

•  Neem online NCLEX praktijk testen op RNQuiz.com. Herzien en bestuderen van de juiste antwoorden voor elke vraag. De consequente dagelijkse beoordeling en praktijk testen zal u helpen het materiaal te leren door herhaling. Gebruik geheugensteuntjes om je te helpen lijsten van ziekten en de bijbehorende symptomen onthouden. Maak rijmpjes en raadsels om de informatie te onthouden.

•  Studie voor de NCLEX met een partner. Kies een studie partner die beschikt over een flexibele planning en is toegewijd aan het doel van het passeren van de test. Maak flashcards met je studie partner en boor elkaar op ziekteprocessen en pathologische patronen. Houd een set van flashcards in je tas of rugzak en bestudeer ze tijdens uw vrije tijd. Geef je mening over de algemene ziekenverpleging concepten. Volgens KCsun3.Tripod.com, de NCLEX bevat 15 experimentele vragen. Het doel van de NCLEX examen is om te laten zien dat je weet hoe je verpleegkundige kennis toe te passen in de echte wereld.

•  Neem een online NCLEX voorbereidingscursus. Online cursussen zal helpen u uitrusten met relevante informatie die kan worden opgenomen in de test. Kijk voor een online cursus die specifiek bereidt u voor op het examen en niet voor algemene verpleegtechnische vaardigheden.

Hints

  • Herzien verpleging studiegidsen en leerboeken dat u ontvangen tijdens uw academische cursussen.
  • Vermijd proppen voor de test. Consistente preparaat in de loop van enkele weken zullen betere resultaten.