Hoe voor te bereiden voor Acupunctuur Behandeling

Hoe voor te bereiden voor Acupunctuur Behandeling

Geworteld in de oude Chinese tradities, acupunctuur gaat doorboren van het lichaam met naalden op voorgeschreven punten te bevorderen of te herstellen gezondheid en welzijn. Acupunctuur is gebruikt om een ​​groot aantal ziekten, zoals allergieën, astma, depressie en verslaving te behandelen.

Instructies

Bereid je voor Acupunctuur Behandeling

•  Ga in met een positieve houding. Bezoek de Acupuncture.com website om te lezen over wat acupunctuur behandelingen met zich meebrengen (zie bronnen hieronder). Wat nog belangrijker is, de site biedt u de mogelijkheid om getuigenissen geschreven door degenen die succes met acupunctuur hebt gehad gelezen. Hun verhalen zullen u helpen voor te bereiden op de behandeling met het soort houding die succes aantrekt.

2 Kleed comfortabel. Acupunctuurnaalden kunnen blijven zitten in je lichaam gedurende 30 minuten of meer, dus het is belangrijk dat je een outfit die u in staat om te ontspannen. Ook moet je iets dat gemakkelijk toegang tot de ellebogen en knieën biedt te dragen, omdat deze vaak bent te dragen acupunctuurpunten.

•  Neem een lichte maaltijd. Acupuncturisten raden tegen het ondergaan van de behandeling op een lege maag, dus zorg ervoor dat 2 tot 4 uur te eten voor uw sessie. Zware maaltijden zijn een no-no voor de behandeling en worden niet aanbevolen.

•  Krijg een goede nachtrust's. Extreme vermoeidheid kan de effectiviteit van uw acupunctuur behandeling in gevaar brengen. De avond voor uw behandeling, niet beknibbelen op de slaap. Dit zal helpen ervoor zorgen dat u volledig uitgerust aankomen.

•  Bereid je voor om je kennis van de acupunctuur uit te breiden door het lezen van "Acupunctuur voor iedereen: Wat het is, waarom het werkt en hoe het u kan helpen" door Dr Ruth Kidson (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Acupunctuur varieert in prijs van matige tot duur. De tarieven zijn afhankelijk van de achtergrond van uw therapeut en de stad waar hij of zij beoefent.
  • Als je ervaart ernstige symptomen zoals extreme misselijkheid of pijn op de borst, probeer dan niet om uw aandoening te behandelen met acupunctuur. Uw aandoening kan levensbedreigend zijn en is het best aangepakt door een arts.
  • Drank en acupunctuur gaan niet samen. Het is het beste om te voorkomen dat het drinken van alcohol in de uren voor uw behandeling.
  • Als je boos om wat voor reden of op de hoorns van een emotionele crisis in de uren voor de sessie bent, wilt u misschien overwegen het uitstellen van uw behandeling, omdat dat soort geest staat zou kunnen afbreuk doen aan de effectiviteit van de therapie.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.