Hoe voor te bereiden Albendazole

Albendazol is een medicijn gebruikt om te voorkomen parasiet larven van broedeieren en vermenigvuldigen in je lichaam. Het werkt door het absorberen van de suikers die de wormen voeden, uithongeren tot de dood. Albendazole wordt meestal via de mond in de vorm van tabletten. In het algemeen zijn deze tabletten ingeslikt als andere pil. Echter, de grootte van de tabletten of medische aandoening te voorkomen sommige patiënten inslikken albendazol geheel, waardoor noodzakelijke andere preparaten.

Instructies

•  Verspreid een oude handdoek op een stevige, vlakke ondergrond. Leg een vierkant van plastic wrap dezelfde grootte als de handdoek. Plaats uw dosis albendazol in het centrum van de plastic verpakking.

•  Vouw de handdoek en plastic folie over het tablet. Houd de hamer dicht bij het hoofd en vermalen tegen de tablet door de handdoek. Druk stevig, tappen indien nodig te helpen breken de albendazol.

•  Maal de tablet tot poeder en schep het poeder met een lepel. Giet een beetje sap in de lepel en slikken, of strooi de albendazol dan havermout en roer goed door. De havermout of sap helpt maskeren de smaak van de gemalen tablet.