Hoe volledig verwijderen van likdoorns Van Voeten

Hoe volledig verwijderen van likdoorns Van Voeten

Wanneer ongemakkelijk en slecht passende schoenen worden gecombineerd met lange uren van het lopen en staan, het onvermijdelijke resultaat is pijn in de voet en de sterke mogelijkheid van likdoorns. Eelt te vormen op de voeten en tenen wanneer ze worden gedwongen tegen de stijve zijkanten van de schoenen, en wanneer deze eelt groeien naar binnen en druk tegen de botten van de voeten en de zenuwuiteinden, kan pijn en ongemak leiden. Gelukkig korrels zijn vrij gemakkelijk te behandelen en volledig verwijderen van likdoorns voeten kan op een aantal manieren.

Instructies

Soak Your Feet

•  Bereid een voet weken door het mengen van 1 kopje Epsom zouten en 1 kopje zuiveringszout. Je kan een paar druppels etherische olie toevoegen voor een aangename geur als je wilt. Pepermunt of lavendel zijn goede olie om te kiezen.

•  Vul een container groot genoeg is om zowel van uw voeten met warm water te houden (zo heet als je zonder het branden zelf kan staan), roer er dan 3 el. van het voetbad mengsel per liter water totdat het is opgelost. Laat steile gedurende 10 minuten.

•  uw voeten weken in het water en voetbad oplossing voor maximaal 30 minuten om de likdoorns zachter voordat u probeert om ze te schrobben.

Scrub je voeten

•  Gebruik een puimsteen specifiek voor het effenen van de voeten of de aanschaf van een speciale apparaat zoals de Ped Egg.

•  Wrijf het oppervlak van de maïs met de puimsteen of Ped Egg-type apparaat in een langzame, cirkelvormige beweging. Druk stevig, maar voorzichtig, zodat geen gezonde huid rond de maïs beschadigen.

•  Stop het schrobben wanneer de gezonde huid onder het koren begint te voelen gestimuleerd door het schrobben. Dit is een teken dat de dode huid van de maïs - die gevoelloos zal voelen als je het schrobben - is weggesleten aan de levende huid eronder bloot te leggen.

•  Reinig de puimsteen of Ped Egg-stijl apparaat grondig om alle sporen van dode huidcellen te ontdoen.

Gebruik Corn Remover Crèmes of Pads

•  Aankoop van een maïs pad of maïs demontageset vanaf elke drogist.

•  Lees de aanwijzingen voor gebruik helemaal uit.

•  Gebruik een hoefijzer-vormige of donut-vormige maïs pad dat zal voorkomen dat te veel druk in het centrum van de maïs. Vermijd medicinale maïs pads.

Raadpleeg een professionele

•  Contact met een professionele pedicure specialist in uw omgeving en informeren over de aangeboden diensten en de effectiviteit ervan voor likdoorns.

•  Overleg met een podoloog als de likdoorns zijn te uitgebreid of gevoelig zijn voor zichzelf te behandelen of te elimineren met een pedicure. De arts kan de behandeling opties die medicijnen en chirurgische ingrepen zijn onder andere te verkennen.

•  Verzoek om assistentie van lokale schoenenwinkels om een comfortabele schoen die goed is uitgerust om uw voeten te helpen verlichten de druk op likdoorns en nieuwe te voorkomen van de vorming vinden.

Hints

  • De beste manier om te gaan met likdoorns is om te voorkomen dat de vorming, en de beste manier om dat te doen is om gewoon te dragen comfortabele schoenen met een goede pasvorm. Zorg ervoor dat de breedte van je schoenen overeenkomt met de breedte van je voeten, en het gebruik van narrow-toed schoenen die de tenen samen verliefd op een zeer onregelmatige basis.
  • Wees voorzichtig met het gebruik van medicinale maïs pads omdat ze de huid onder het koren genoeg om infectie te veroorzaken kon irriteren. Zorg ervoor dat u uw voeten weken voordat schrobben om de dode maïs huid te verzachten en maken het makkelijker om weg te schrobben. Niet te hard schrobben als dit uw gezonde huid kan beschadigen en een infectie veroorzaken. Niet te genieten van uw voeten, want dit kan uw huid uitdrogen en gaan scheuren, wat letsel of infectie kan uitnodigen.