Hoe vindt Vitaminen in voedsel dat we eten

Hoe vindt Vitaminen in voedsel dat we eten

In de hedendaagse fast-food food cultuur kan het moeilijk zijn om precies te weten wat je eet. We zijn gewend geraakt aan het eten van maaltijden zonder opgaaf pauze om te overwegen wat de nutritionele voordelen zijn voor ons lichaam. Het kan ook moeilijk zijn om deze informatie. Food fabrikanten zijn niet verplicht om de volledige inhoud van voedingsstoffen openbaren op etiketten, en restaurants zijn niet verplicht om informatie over voeding te bieden. Toch, met een beetje verkenning en een paar tips, kunt u uw maaltijden ontleden om precies te weten wat vitaminen zijn in het voedsel dat we eten.

Instructies

•  Zie de verpakking, als die beschikbaar is. Food fabrikanten zijn verplicht om de bedragen van bepaalde gemeenschappelijke vitaminen openbaren in hun voedsel, maar ze zijn niet verplicht om alles te melden. Vertrouwen van labels kan je een snel overzicht van wat de voeding die u krijgt, maar kan een onvolledig beeld te schilderen. Het is het beste als uitgangspunt gids.

•  Raadpleeg een voedselvoeding gids. Dit kan een boek uit de bibliotheek of een website als de USDA voedsel piramide site. Dit is een geweldige manier om precies te weten hoeveel van elke vitamine is in het voedsel dat je eet omdat je volledige analyse van voedingsmiddelen en niet alleen een paar items op een label te vinden. Dit helpt verf een completer beeld van uw dieet. Zie het gedeelte Bronnen voor een lijst van online voeding gidsen, evenals informatie over boeken.

•  Gebruik de kleur van het voedsel aan vitaminen en mineralen te identificeren. Dit werkt vooral voor verse groenten en fruit aan fytonutriënten te identificeren. Bijvoorbeeld, oranje voedsel zoals wortelen zijn rijk aan bèta-caroteen, en rood voedsel zoals tomaten zijn rijk aan lutene.

•  Neem contact op diëten, recepten of voeding software. Veel programma's, zoals Master Cook, Spark Mensen, Dieet Voeding en anderen kun je items die je in de software hebt gegeten toe te voegen en het genereren van een volledig verslag van alle vitaminen in je maaltijd. Velen kunnen deze informatie gebruiken voor dagen, weken en maanden in kaart om u te helpen ontdekken de hand liggende tekortkomingen of overschotten met de extra voordelen van ook het bijhouden van calorieën, vet, vezels en fysieke activiteit.