Hoe vindt u uw Super Powers

Hoe vindt u uw Super Powers

Tovenaars, monsters, video game personages en yogi's hebben allemaal wonderbaarlijke superkrachten. Mannen en vrouwen die vandaag de dag succes in hun leven, familie, carrière willen, betalen hypotheken op huizen, het houden van hun gewicht naar beneden, het doen van hun belastingen, hebben behoefte aan zo veel als de volgende spiderman of wonder woman superkrachten. Een paar tips kunnen u helpen profiteren van deze bevoegdheden.

Instructies

•  Zoek een vorm van meditatie die goed werkt met uw persoonlijkheid. Experimenteer met biofeedback en theta niveau van diepe meditatie.

•  Gebruik positieve affirmaties. Dit kan u helpen invulling te geven je positieve ideeën over uw mogelijkheden en wat u kunt doen in het leven.

•  Oefening. Volg een cursus in Tai Chi of yoga. Werk aan je lenigheid en flexibiliteit. Ga naar de sportschool. Door dit te doen kan regelmatig zelfbeeld te verbeteren en geven u nieuwe ideeën over uw fysieke capaciteiten.

•  Eet echt goed. Misschien snel of eten alleen rauwe groenten voor een dag. Vermijd voedsel dat je weet dat ze niet goed voor je of het is suiker, zuivelproducten, koffie, alcohol of junk food. Probeer het snijden van deze dingen uit voor een dag of een week en zien wat voor een verschil het maakt.

•  Kom op voor jezelf, voor mensen die je liefhebt en voor underdogs die iemand nodig hebben om op te komen voor hen. Het kan u een nieuw gevoel van doel, kracht, identiteit te geven en teken je dichter bij die superkrachten.

•  Raak geïnspireerd. Lees "Think and Grow Rich" van Napoleon Hill of een andere klassieker die je het gevoel bevoegd.

•  Ga zitten en kijk dingen gebeuren. Blijf evenwichtig en alert en onderhouden van uw goede gewoonten. Nieuwe toe te voegen aan deze je al doen als je ontdekt en nodig hen. Je mag superkrachten je nooit wist dat je had ontdekt; en wie weet, kan je de meester van je universum.