Hoe vindt u uw NPI

Hoe vindt u uw NPI

Een vzw of "Nationale Provider Identifier," is een code die wordt gebruikt om individuele zorgaanbieders in de Verenigde Staten te identificeren. Volgens de Centers for Medicare en Medicaid Services (CMS), zijn Nationale Provider Identifiers gebruikt "om de unieke identificatie van een zorgverlener in standaard transacties, zoals de gezondheidszorg claims."
Identificeren van uw NPI, of u nu een individuele zorgverlener of een deel van een organisatorische provider, is een eenvoudig proces van zoeken het publiek NPI basisadministratie dat het CMS biedt online.

Instructies

•  Ga naar het NPI Registry Search pagina, dat wordt gerund door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (zie referentie).

•  Klik op de "Search voor een specifieke provider 'of de link' Zoeken naar een Organizational Provider" aan de onderkant van de pagina, afhankelijk van welke je zoekt.

•  Vul de gegevens (naam, adres, stad en staat, enz.) Voor de aanbieder. Hoewel slechts één veld moet worden ingevuld om een ​​zoekopdracht uit te voeren, hoe meer informatie u verstrekt, hoe nauwkeuriger uw zoektocht.

•  Identificeer de provider in de bijgeleverde lijst. De NPI is in de linkerkolom.

Hints

  • Als het zoeken niet draaien geen resultaten op, probeer het invullen van minder van de zoekvelden om een ​​breder scala van resultaten te geven.