Hoe vindt u lavendelolie

Hoe vindt u lavendelolie

Lavendel olie is een geweldige aanvulling voor uw persoonlijke en natuurlijke schoonheid arsenaal. De olie wordt vaak gebruikt om zepen, lotions en andere schoonheidsproducten maken. Het wordt gebruikt in aromatherapie vanwege de ontspannende geur, ook. Medicinaal, wordt lavendel gebruikt om nerveuze spanning, pijn en ademhalingsproblemen te verlichten. De olie verbetert de bloedcirculatie, waardoor het zeer geschikt voor de huid en hoofdhuid maakt. Lavendel olie is gemakkelijk te vinden als je weet waar te kijken.

Instructies

•  Ga naar uw lokale health food winkel of Whole Foods winkel. Kijk in de rubriek gezondheid en schoonheid voor lavendelolie. Meestal zal je een klein deel gevuld met kleine flessen van etherische olie te zien. Af en toe zal je ook lavendelolie vinden in het grootste deel van zepen, shampoos en conditioners. In dat geval kunt u het afmeten van het bedrag dat u zou willen.

•  Als er geen health-food winkel in de buurt van je, ga dan naar een Kroger of Meijer slaan. Typisch, deze winkels hebben een health food en beauty afdeling. Soms zul je een deel van de essentiële oliën waar u uw lavendelolie kunt vinden vinden.

•  Als u niet aan lavendelolie lokaal te vinden, kunt u deze online bestellen. Bedrijven zoals Mountain Rose Kruiden meestal leveren oliën en kruiden voor de gezondheid-food winkels. Ga naar mountainroseherbs.com.

•  Typ "lavendelolie" in het zoekvak in de rechterbovenhoek van de webpagina en druk op enter.

•  Blader door de beschikbare lijst van lavendel olie op de pagina. Je hebt de mogelijkheid om uw olie te kopen in verschillende maten bulk of de typische fles grootte. Selecteer uw maat en ga verder met uw bestelling als je eenmaal de juiste keuze voor u hebben gevonden.