Hoe vindt u gratis informatie over Artsen

Potentiële patiënten hebben het recht om te worden geïnformeerd voordat een arts te selecteren. Voor sommigen kan de onderzoeksmissie proces lijkt vervelend, intimiderend of tijdrovend. Echter, dit proces is educatief en van vitaal belang bij navraag over een zorgverlener. Leer hoe u gouvernementele boards en agentschappen, directories en zoekmachines gebruiken om u te helpen gratis informatie over artsen te vinden.

Instructies

Hoe vindt u gratis informatie over Artsen

•  Ontvang gratis gedetailleerde informatie over artsen door het bezoeken van de website van uw staat medisch-board. Elke staat biedt uitgebreide informatie over alle in licentie artsen, met inbegrip van disciplinaire maatregelen.

Een andere handige bron is de American Board of Medical Specialties. Dit is een not-for-profit organisatie. Volgens hun website http://www.abms.org, wordt de ABMS erkend als de "gouden standaard" in de arts-certificering en gelooft hogere normen voor artsen betekenen betere zorg voor patiënten.

De American Medical Association heeft een bron genaamd de Doctor Finder. Deze tool biedt basisinformatie over bijna elke licentie arts in de Verenigde Staten.

•  Bezoek www.healthgrades.com. Deze site biedt u het geslacht van een arts, de talen die ze spreken, het type van de geneeskunde beoefend, verzekeringen plannen geaccepteerd, en jaren ze zijn beoefenen van de geneeskunde sinds afstuderen. Deze website biedt u ook elke toestand waarin de arts is in licentie gegeven aan geneeskunde uit te oefenen.

UcompareHealthCare, ook wel bekend als UCHC, heeft een website met een hakmes sectie getiteld, "Doctor Quick Check Report." Het rapport geeft kantooradres van de arts samen met een Google map. U kunt nagaan of de arts een openbare disciplinaire maatregelen, evenals het ziekenhuis voorkeuren boord certificeringen en educatieve achtergrond heeft gehad. Bezoek http://www.ucomparehealthcare.com voor gratis informatie.

•  ziekenhuizen geven een overzicht van alle artsen in opleiding verbonden aan hun organisaties en klinieken. U kunt deze informatie door het bezoeken van uw lokale ziekenhuis of gewoon online gaan krijgen. U moet ofwel de achternaam van de arts of de aard van de praktijk voordat het zoeken weet.

•  Het uitvoeren van een eenvoudige internet zoeken op Google of Mozilla Firefox helpt opleveren snelle resultaten. Typ in de eerste en laatste naam en erachter te komen of de arts heeft een website. Afhankelijk van zijn of haar populariteit, kan u ook een message board dat een momentopname van de ervaring een andere patiënt met de arts geeft.

Hints

  • Een van de beste manieren om een ​​goede huisarts te vinden is door het stellen van uw familie en vrienden.
  • Doe een achtergrond check altijd vóór het hebben elk type van ontwijkende operatie uitgevoerd.