Hoe vindt Medicare Informatie

Medicare is een federale regering programma dat helpt betalen voor recepten, thuis gezondheid assistenten, ergotherapie, fysiotherapie en bijbehorende verpleeghuis verblijven, en andere voordelen. Hier zijn een aantal nuttige bronnen voor informatie over Medicare voordelen.

Instructies

•  Maak een lijst van specifieke vragen die je hebt over Medicare. De lijst zal u zoekwoorden waarop te zoeken en u te helpen beslissen welke instantie contact op te nemen voor meer informatie geven.

•  Praat met uw apotheker, huisarts of verzekering vertegenwoordiger als uw vragen te betrekken Medicare betaling voor medicijnen of doktersbezoeken.

•  Neem je vragen over Medicare voordelen voor verpleeghuis kosten op uw lokale agentschap on Aging. Ruimte agentschappen zijn gevonden in de VS en zijn goede bronnen van informatie over Medicare verpleeghuis voordelen.

•  Word lid van de Amerikaanse Vereniging van Gepensioneerden en profiteer van hun up-to-date informatie over de veranderingen in de Medicare regelgeving en uitleg van de huidige regelgeving (zie bronnen hieronder).

•  Raadpleeg de officiële website van Medicare. Deze site bevat gedetailleerde informatie over de landelijke voorschriften en kunnen zeer technisch zijn. De meeste mensen zullen beter af proberen de hierboven genoemde intermediaire organisaties (zie bronnen hieronder).