Hoe vind ik mijn eigen medische Records?

Vóór april 2003 medische dossiers behoorde tot het ziekenhuis een patiënt bezocht, volgens de National Library of Medicine. Na april 2003 - en de passage van de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) - patiënten kregen het recht op toegang tot hun medische dossiers. Ziekenhuizen, medische zorgverleners en verzekeraars kunnen u voorzien van een kopie van uw medisch dossier.

Instructies

•  Schrijf uw arts. Met inbegrip van procedures, tests, diagnoses, of notities van specialisten - - omdat uw arts een kopie van alle gegevens met betrekking tot uw medische voorgeschiedenis dienen de aanvragen van uw medische gegevens rechtstreeks vanuit zijn kantoor. Hoewel kantoren enkele arts hebben een voorgedrukt formulier dat u kunt gebruiken om een ​​kopie van uw medisch dossier formeel verzoek, kunt u ook gewoon een brief van het verzoek te schrijven. Alle verzoeken om medische dossiers moeten schriftelijk worden ingediend. Je volledige naam, geboortedatum, het bereik van de data wanneer de arts u voor het laatst zag, en de specifieke informatie die je zou willen. Als u wilt dat uw hele record, zeg dat dan. Zorg ervoor dat u de brief te ondertekenen - medisch dossier verzoeken vereisen een handtekening.

•  Neem het ziekenhuis waar je was een patiënt. Ziekenhuis medische dossiers afdelingen administratie bijhouden geassocieerd met een verblijf in het ziekenhuis of de SEH bezoeken. Merk echter op dat een ziekenhuis alleen records met betrekking tot een behandeling u daar ontvangen zal handhaven. Uw gemeenschap ziekenhuis kan niet je hele medische geschiedenis op bestand als u alleen bezocht het af en toe. Stuur een schriftelijk, ondertekend verzoek hetzij aan de arts in het ziekenhuis die u bezocht of om medische afdeling van het ziekenhuis administratie.

•  Vraag uw records van uw verzekeringsmaatschappij. Zorgverzekeraars hebben kopieën van uw medische gegevens, met inbegrip van tests, procedures, diagnose notities en follow-up informatie, omdat ze die nodig hebben om naar de dokter te betalen voor de behandeling. Patiënten hebben recht op een kopie van hun verslagen, kosteloos, uit hun verzekeringsmaatschappij. Neem contact op met callcenter uw gezondheid plan of bezoek de website voor meer informatie over hoe u een formeel schriftelijk verzoek in te dienen.

Hints

  • Merk op dat de aanbieders of ziekenhuizen in rekening mag brengen u een per-pagina vergoeding voor kopieën van uw medische gegevens; zorgverzekeraars kunnen niet betaalt u een vergoeding.