Hoe vind ik een Podotherapeut die gespecialiseerd is in Hamertenen in Denver?

Hoe vind ik een Podotherapeut die gespecialiseerd is in Hamertenen in Denver?

Hamertenen zijn een pijnlijke aandoening die wordt veroorzaakt door een spier of pees onbalans in de tenen. Na verloop van tijd wordt de onbalans verergerd door stress op het gewricht, waardoor abnormale buigen van een of beide gewrichten op een van de tenen behalve de grote teen. De aandoening kan erfelijk zijn, veroorzaakt door een trauma, of veroorzaakt door strakke schoenen. Een podotherapeut --- een arts die gespecialiseerd is in de voorwaarden te voet --- kan de beste behandeling voor hammertoe bepalen. Als je in de Denver, Colo. Gebied wonen, zijn er tal van manieren om een ​​podoloog voor een consult te vinden.

Instructies

•  Onderzoek Locateadoc.com. Deze website bevat podologen door stad en staat, evenals hun specialiteiten, indien beschikbaar --- inclusief hammertoe. Een gratis maandelijkse nieuwsbrief wordt ook aangeboden dat de huidige verhalen van zowel artsen als patiënten ten aanzien van electieve operaties --- die de ernst van de hamerteen kan verlangen geeft.

•  Probeer LocalPodiatry.com, waarmee u naar de stad, de staat en / of de postcode die je onderzoek doet naar een podoloog te gaan. In het gebied van Denver, met ingang van augustus 2010 is de website op dit moment alleen een lijst Emergency Voetverzorging PC, dat gespecialiseerd is in de behandeling van hamerteen.

•  Onderzoek podologen bij Healthline.com, die meer dan 15 podologen geeft in de Denver, Colorado. Hoewel specialiteiten van de artsen niet zijn gegeven, worden de adressen en telefoonnummers verstrekt, zodat u naar het kantoor van de dokter direct voor informatie contact opnemen met de vraag of de arts behandelt hammertoe.

•  Contact met de Boulder Medical Center, gelegen op ongeveer 29 mijl van Denver. Dit ziekenhuis heeft een podologie-afdeling, en kan verwijzingen bieden naar podologen die gespecialiseerd zijn in hammertoe. Voor een verwijzing of meer informatie, bel 303-440-3036.

•  Call Centura Health Ask-a-Verpleegkundige lijn in Denver voor een verwijzing naar een podotherapeut die is gespecialiseerd in hammertoe. Het call center is een gratis dienstverlening aan de gemeenschap, aangeboden door Colorado's "grootste familie van de ziekenhuizen en de gezondheidszorg," volgens de website van Centura's. Het callcenter is te bereiken op 303-777-NURS binnenkant Metro Denver, of op 800-327-6877 buiten dat gebied, om te informeren naar een verwijzing.

Hints

  • Uw huisarts kan ook in staat om u een doorverwijzing geven naar een Denver podoloog gespecialiseerd in hammertoe.
  • Het is raadzaam om het record van een podoloog te controleren alvorens tot een operatie voor hammertoe; Dit kan gedaan worden door contact op de Colorado Podologie raad op 303-894-7690.