Hoe vind ik een dokter in Ohio?

Gezien de grote gezondheidszorg, kan het moeilijk zijn om een ​​verkorte lijst van artsen in uw stad in Ohio in de specialiteit die je nodig hebt. Door het vinden van een lijst van artsen in Ohio die voldoet aan uw criteria, heb je een verscheidenheid om uit te kiezen. U kunt uw eigen zoektocht op het internet te bevorderen door de controle in hun achtergronden, zoals waar ze ging naar de medische school en hoe lang ze al praktiserende artsen.

Instructies

•  Kies uit de Ohio Artsen Directory en de Ohio State University Medical Center. Elke kamer heeft een arts-database die u toelaat om te zoeken naar een arts per specialisme en per geografisch gebied.

•  Voer uw postcode in het opgegeven blanco aan de Ohio State University Medical Center arts directory. Als u wilt zoeken naar een huisarts, kunt u zoeken op basis van postcode en arts geslacht. Naar een specialist te vinden, selecteer de specialiteit uit het drop-down menu onder "Kies Specialty," en voer vervolgens uw postcode, maximale afstand in mijlen van de postcode en geslacht voorkeur. Klik op "Nu zoeken" nadat u klaar bent met het invoeren van uw gegevens.

•  Klik op de naam van een arts naar haar profiel, waarin een telefoonnummer en een foto bevat te zien. Voor meer informatie over een arts, kunt u het kantoor van de arts te bellen.