Hoe vetcellen Elimineer

Hoe vetcellen Elimineer

Terwijl opgedaan vetcellen verdwijnen nooit (tenzij je bereid bent om een ​​liposuctie, die niet wordt aanbevolen hebben bent), hoeft vetcellen krimpen in omvang. Een veel voorkomende misvatting over vetcellen is dat je vet kan elimineren op een deel van uw lichaam door het uitoefenen van alleen dat deel. Een andere misvatting is dat je de grootte van uw vetcellen kan verminderen door simpelweg een dieet. Geen van deze beweringen is waar. De klassieke adagium, 'minder eten, meer bewegen "blijft de gezondste en meest duurzame manier om vet te verminderen. Gelukkig is dit niet een extreem dieet of back-breaking oefening, op slechts een paar eenvoudige stappen nodig.

Instructies

1 Laat in 30 minuten van cardiovasculaire oefening 3 tot 5 dagen van de week. Wandelen, fietsen (zowel stationair als rijdend), hardlopen en sporten met vrienden zijn grote keuzes --- en zet hem op van dag tot dag als je de neiging om je te vervelen met dezelfde activiteit te krijgen.

•  Doe krachttraining 2 tot 3 dagen per week. Krachttraining blijft vet te verbranden na een training, dus is het essentieel om spieren op te bouwen wanneer het proberen om de grootte van uw vetcellen te verminderen.

•  Beperk verzadigd vet --- verzadigd vet is de belangrijkste bijdrage aan lichaamsvet. Verzadigd vet is te vinden in bijna alle fast food, boter, gebakken goederen, volle melk en kaas, en veel sauzen en dressings.

•  Eet wat enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals avocado's, zonnebloemolie en olijfolie, en ongezouten noten. Wanneer met mate geconsumeerd, deze vetten bijdragen aan uw gezondheid en zal niet verhogen van uw taille.

•  Plaatsvervanger vetarme zuivelproducten voor hele producten. Dairy is bewezen te helpen bij de vetverbranding, mits zij gepaard gaat met goede koolhydraten en eiwitten.

•  Eet kleine porties om de 2 of 3 uur in plaats van drie grote maaltijden per dag. Met 5 of 6 maaltijden per dag is beter voor de stofwisseling en voorkomt binging op ongezond voedsel.

•  Lees voeding labels voor de aankoop van artikelen. Uw dagelijkse inname van vet moet goed zijn voor minder dan 30 procent van uw totale calorieën --- en dit 30 procent zou bijna geheel worden opgebouwd uit "goede" enkelvoudig onverzadigd vet.

Hints

  • Wees niet ontmoedigd als je niet het verliezen van gewicht in de heupen, dijen en billen voor een tijdje. Het vet op peervormige lichamen moeilijker te verliezen dan buikvet, maar gelukkig is minder gevaarlijk dan de buikvet op appel-vormige lichamen. Om uw vooruitgang, probeer het nemen van een foto van jezelf in workout kleren om de twee weken. Dit kan een grote boost van vertrouwen zijn als je het gevoel dat je geen vooruitgang boekt. Meestal zal extreme fysieke verandering niet plaats voor een paar weken, maar je zult onmiddellijk voelen het mentale voordeel en energie-boost van een evenwichtige voeding en een regelmatige workout routine.