Hoe Verdien een acupunctuur License

Hoe Verdien een acupunctuur License

Acupunctuur is een oude Chinese geneeskunst die is gebruikt in het Westen sinds minstens de jaren 1800. In de acupunctuur worden fijne naalden gebruikt om het lichaam te doorboren op precieze punten. Dit proces wordt gezegd om blokkades te verwijderen en het bevorderen van een gezonde energiestroom, die, zegt de acupunctuur theorie, is essentieel voor het welzijn. Acupunctuur is gebruikt voor een groot aantal aandoeningen, van diabetes verkoudheid.

Instructies

•  Get ingeschreven. Om een ​​licentie te verdienen, moet je een diploma van een geaccrediteerde acupunctuur school. Voor een lijst van acupunctuur scholen in uw omgeving, een bezoek aan een reputaple website dat acupunctuur scholen toont (zie bronnen hieronder).

•  Ken de regels van uw staat. Niet alle staten vereisen dat acupuncturisten licentiëren. Om te zien waar je staat valt, een bezoek aan de Acufinder website (zie bronnen hieronder).

•  Begrijpen wat je cursussen zich mee zal brengen. Opleiding in acupunctuur de school omvat meer dan alleen acupunctuur - andere aspecten van de traditionele Chinese geneeskunde komen aan bod. Verwacht opleiding op gebieden als voeding en oosterse carrosserie als je werkt om je rijbewijs te verdienen. Ook aangeboden zijn cursussen over het algemeen vormend onderwijs, zoals de fysiologie en anatomie.

•  Blijf de curve. Zodra je de opleiding hebt voltooid en gekregen uw acupunctuur licentie, het is van essentieel belang op de hoogte van de ontwikkelingen in uw vakgebied te houden. Overwegen om post-graduate klassen in acupunctuur of voortdurende professionele ontwikkeling klassen op het onderwerp.

•  Start bouw je kennis van de acupunctuur nu door grijpen een exemplaar van "Grondbeginselen van de Chinese acupunctuur (Paradigm titel)" door Andrew Ellis, Nigel Wiseman, en Ken Bosson, verkrijgbaar bij Amazon (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Acupunctuur de school is duur, met de meeste programma's die 3 jaar van de opleiding.
  • Financiële steun kan beschikbaar zijn. Studenten die scholen die zijn geaccrediteerd door het Accreditatie Commissie voor Acupunctuur en oosterse geneeskunde (ACAOM) kunnen in aanmerking komen voor federale student leningen.
  • Probeer niet om acupunctuur te gebruiken om patiënten die lijden aan ernstige symptomen zoals extreme pijn op de borst te behandelen. In plaats daarvan, ze doorverwijzen naar een arts.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.