Hoe veilig Neem Zoloft

Uw arts diagnosticeert depressiviteit en suggereert dat een antidepressivum zou kunnen helpen. Maar je een kijkje nemen op de medicatie handout gegeven aan u met het recept te nemen, en het lijkt alsof Zoloft elke mogelijke bijwerking ooit gekend kan produceren. Haal diep adem - het is een medicijn dat zeer veilig kan worden gebruikt.

Instructies

•  Realiseer je dat een van de voordelen van medicatie zoals Zoloft is dat als een patiënt niet depressief, hij zal waarschijnlijk geen effect, in tegenstelling tot "tranquillizers", die langzaam naar beneden iedereen het nemen van hen ervaren.

•  Realiseer dat een van de voordelen van geneesmiddelen zoals Zoloft is dat ze niet verslavend. Ze moeten niet overhaast worden gestaakt, maar ze produceren geen drugsverslaving.

•  Begin de medicatie op de door uw arts voorgeschreven dosis. Als een kleine dosis gestart, zoals 25 mg, en moet worden genomen voor een periode en vervolgens verhoogd, zeg tot 50 mg, kan de dosis verhogen bij ELKE bijwerkingen.

•  Informeer uw arts als u bijwerkingen hebben, al dan niet zijn vermeld en of ze zijn besproken. Uw persoonlijke arts weet u beter dan wie dan ook en is beter toegerust om bijwerkingen te bespreken.

•  Neem Zoloft op hetzelfde tijdstip iedere dag. Het kan worden genomen zonder inachtneming van de maaltijden.

•  Ga op je dagelijkse dosis tot uw volgende medische afspraak. Voor die afspraak, een lijst van uw gevoelens over de drug. Tijdens de benoeming, zijn expliciet eerlijk zijn - dit is de enige manier waarop u en uw arts kan uw behandeling te evalueren.