Hoe veilig Neem iets uit je ogen

Als je ooit iets in je oog hebt gekregen weet je dat het is om gek van. Je kan niets doen totdat je het daar weg. Hier is de manier om het veilig uit te nemen, zodat u verder kunt met uw dag in vrede.

Instructies

•  Als er iets gevaarlijks in je oog je nodig hebt om te gaan naar de eerste hulp. Tape een papieren kopje of zelfs een plastic bekertje over het oog en gaan. Gevaarlijke voorwerpen omvat een stuk glas, metaal of een ander object dan pluisjes of wimpers of een stuk van mascara.

•  Kijk naar je ogen dicht. Kun je zien wat er in zit? Het helpt om te weten precies waar het object is. Als je het kunt zien, probeer dan te knipperen om uw oog te wassen met tranen. Soms is dat neemt het uit.

•  Poging om uw ogen te spoelen met water. U kunt een pipet gebruiken. Houd uw oog open met één hand en giet water over uw oog met de andere. U kunt ook een aantal andere kleine object gebruiken en giet het water in het oog. Een kleine maatbeker is ideaal.

•  Als u het voorwerp niet kunt zien, is het waarschijnlijk onder je ooglid. Trek het bovenste ooglid naar beneden over de onderste wimpers en kijk omhoog. Dit loskomt het soms. U kunt proberen om een ​​oogje te wassen beker gebruiken. Zet het over het oog, die de deksel open met de beker, en kantel je hoofd naar achteren zodat het water loopt je in de gaten. Als u niet beschikt over een oogdouche cup kunt u een kleine sap glas gebruiken, houdt je ooglid geopend. Herhaal dit indien nodig.

•  Bevochtig een wattenstaafje en schar op het object zeer voorzichtig als het onder de bodem deksel of in de hoek van je oog. Het object moet vasthouden aan het staafje en komen direct uit. Doe dit voorzichtig.

•  Als u dit alles hebt geprobeerd en het object komt niet naar buiten moet u naar een arts omdat het object is waarschijnlijk ingebed in uw oog. Wacht niet te lang om dit te doen - het is heel makkelijk om een ​​ooginfectie te krijgen.

Hints

  • Even wat niet in uw oog, maar een wattenstaafje zetten en alleen deze te gebruiken met een zeer zachte aanraking.