Hoe veilig Hergebruik een drinkfles

Hoe veilig Hergebruik een drinkfles

Hergebruik van plastic flessen water helpt het milieu en bespaart geld, maar kan een gevaar voor de gezondheid opleveren, wanneer de flessen herbergen bacteriën of de kunststoffen beginnen af ​​te breken. Veel mensen genieten van het drinken van gekoeld water uit een fles voor het gemak, maar het is belangrijk om te weten hoe je water flessen veilig te hergebruiken.

Instructies

•  Koop een fles water bestemd voor hergebruik, in plaats van gewoon gebruik maken van een lege fles water bestemd voor eenmalig gebruik. Denk aan RVS flessen, hoewel prijzig op het eerste, als een investering. Roestvrij staal water flessen veilig kan oneindig worden hergebruikt als goed voor zorgt. Andere opties omvatten flessen van dichte kunststof met brede deksels die efficiënt kunnen worden gereinigd. Kijk naar sportieve goede winkels en online op Isabella Catalog.

•  In een snuifje, of twee keer hergebruiken eenmalig gebruik container, maar niet op lange termijn. Sommige onderzoekers, met inbegrip van een afgestudeerde student aan de Universiteit van Idaho, die een onderzoek deed op het onderwerp, bleek dat bij herhaald gebruik, kunnen giftige chemicaliën lekken uit dunne plastic flessen in hun inhoud.

•  Was je waterfles met warm water en zeep wassen, schrobben grondig om eventuele bacteriën te verwijderen, eenmaal daags. Idealiter laat ze drogen alvorens het opnieuw vullen. De meeste bacteriën kunnen niet leven op een schone, droge ondergrond.

•  Was de handen grondig voor het vullen van uw fles water of aanraken van het deksel of uitloop.

•  Store gevuld water flessen in de koelkast waar mogelijk te vertragen of de groei van bacteriën te elimineren.

•  keer per week, ontsmetten de fles water door te spoelen met 1 theel. bleekmiddel in 4 kopjes water. Weer spoelen met gewoon water en droog de fles water veilig te hergebruiken.