Hoe vaak moet je eten wanneer het proberen om gewicht te winnen?

Meer frequente maaltijden

Wanneer iemand wil gewicht, de oplossing om calorieën hele dag toenemen met kleine, frequente keer verspreid 03:57 uur apart. Het is ook nuttig om kleine snacks tussen de maaltijden toe te voegen en / of voor het slapen gaan.

Gezonde voedingskeuzes

Eet vaker moet niet bevatten opvullen op ongezonde, lege-calorie voedsel. Een evenwichtige voeding plan omvat een verscheidenheid van gezonde voedingsmiddelen uit alle groepen levensmiddelen. Het toevoegen van calorierijke specerijen is ook onderdeel van een gewicht-gain strategie. Bijvoorbeeld, kan dat inhouden toevoeging kaas naar chili en olijven en noten om een ​​salade. Ook drinken voor of na de maaltijd laat meer ruimte voor voedsel tijdens de maaltijd.

Bottom Line

Voor een succesvolle, slimme gewichtstoename, de sleutel is om kleine, frequente maaltijden van kwaliteit, voedselrijke voedingsmiddelen hebben de hele dag door. Mensen die willen om gewicht te krijgen moeten contact opnemen met een geregistreerde diëtist of voedingsdeskundige voor hulp bij het ontwikkelen van een het eten plan.