Hoe vaak moet een Lemon Cleanse worden gebruikt?

Hoe vaak moet een Lemon Cleanse worden gebruikt?

Een citroen reinigen, ook wel bekend als de Master Cleanse of limonade dieet is een populair dieet dat bestaat uit het drinken van een mengsel van citroensap, ahornsiroop en cayennepeper met het doel van ontgiften, reinigen van het systeem, en het verliezen van gewicht. Er zijn beperkingen en richtlijnen met betrekking tot de lengte van de tijd om te doen een Lemon Cleanse dat vóór het begin van dit dieet moet worden beschouwd.

Duur

Een citroen reinigen wordt meestal gedaan van 10 dagen op een tijd om een ​​maand per keer, afhankelijk van hoe lang het duurt om je lichaam te ontgiften. Je tong is vaak de indicator. Als het een witachtige coating - meestal een indicatie van candida gist - dan moet je het reinigen blijven. Wanneer de witte coating verdwijnt, ben je ontgift beschouwd.

Frequentie

Het aantal keren per jaar dat u reinigen, hangt af van de duur van uw reinigt. Als je het te reinigen voor 10 dagen in een bepaalde maand, dan vier keer per jaar is acceptabel. Dat is om de drie maanden. Echter, als u reinigen voor een maand op een moment, je moet het alleen doen twee keer per jaar of om de zes maanden.

Aangezien een citroen reinigen kan het immuunsysteem stimuleren, kiezen velen te reinigen tijdens het griepseizoen.

Overwegingen

Voordat je een citroen reinigen, raadpleeg dan uw arts. Terwijl de coating op je tong is een richtlijn voor de hoeveelheid tijd om op het reinigen bepalen, moet een goede medische evaluatie bepalen of u moet beginnen een voor allen. Ook moet u zich zwak of misselijk voelen tijdens het reinigen, moet u uw arts te bezoeken om ervoor te zorgen dat uw lichaam is fysiek in staat om verder te gaan.