Hoe uw eigen Lice Treatment Make

Hoe uw eigen Lice Treatment Make

Een van de problemen die veel ouders tegenkomen tijdens het schooljaar is luizen. Luizen vinden vaak huizen in het haar van uw kind en vereisen een interventie om zich te ontdoen van hen. Echter, veel winkel koopt luizen behandelingen hebben chemische stoffen die potentieel schadelijk zijn voor uw kind. Gelukkig kun je je eigen luizen behandeling thuis, dat is veiliger in gebruik dan vele winkel koopt opties maken.

Instructies

Hoe uw eigen Lice Treatment Make

•  Was het haar van uw kind. Begin met het wassen van het haar van uw kind grondig met shampoo. Dit zal een aantal van de luizen uit het haar van uw kind en spoel enkele van de talg dat de verschillende haren is gecoat op zijn of haar hoofd. Dit zal het oppervlak te prepareren voor de behandeling.

•  Combineer de bestanddelen. Behulp van een druppelaar, combineer 2 ½ oz. plantaardige olie, 10 druppels citroen olie, 25 druppels tea tree olie, 10 druppels lavendel olie en 15 druppels rozemarijn olie.

•  Breng het mengsel. Giet langzaam het mengsel op het hoofd van het kind. Zorg ervoor dat het mengsel wordt aangebracht op elk deel van het hoofd van de uiteinden van de haren op de hoofdhuid. Het kan helpen om de olie in de huid masseren.

•  Bedek het hoofd met een handdoek en wacht minstens een uur.

•  Rinse en repeat. Zodra een uur voorbij is, spoel het haar goed uit en shampoo weer. Herhaal dit proces voor de komende paar dagen tot de luizen er niet meer zijn.

•  Reinig het huis. Luizen kunnen hun weg naar de bezittingen van de besmette kind --- vooral speelgoed, lakens en kleding te vinden. Stel uw wasmachine water temperatuur tot "hot" en wassen lakens en kleding die kan worden besmet. Dan droog met behulp van de hoogste warmte-niveau van uw droger. Voor speelgoed en andere items die niet in een wasmachine kan worden gereinigd, plaatst u de items in een vuilniszak en bind het stevig dicht. Laat de tas niet open voor minstens drie dagen. Luizen kunnen niet erg lang leven zonder gastheer. Indien aanwezig, zullen ze sterven in de zak.

Hints

  • Sommige luizen infecties kan zijn te ernstig voor een natuurlijke remedie om te werken. In dit geval, overleg dan met uw arts over receptplichtige opties met het minste risico en schadelijke chemicaliën.