Hoe uw eigen Lavender Wrap Aromatherapie Microwaveable Heat Pack Make

Hoe uw eigen Lavender Wrap Aromatherapie Microwaveable Heat Pack Make

Aromatherapie gebruikt vaak de geur van lavendel, een kruid dat wordt erkend voor zijn kalmerende en ontspannende werking op het menselijk lichaam. Voeg de essentie van lavendel in de vorm van olie in plaats van gedroogde kruiden een microwavable warmtepakket. De warmte van de verpakking werkt in combinatie met de lavendel om pijnlijke spieren te kalmeren en strek aanscherping weefsels rond de wervelkolom, nek en hoofd. Gebruik bonen om de warmte pak te vullen voor een langer durende warmte pak.

Instructies

•  Steek de mousseline over zichzelf in de lengte en veilig langs de open zijden met rechte pinnen. Naai twee kanten op elkaar verlaten van een zijde open. Voeg de gedroogde bonen zak, vullen totdat de gewenste hardheid van de wikkel wordt bereikt. Vallen in drie of vier druppels lavendelolie in de zak. Naai de overgebleven kant samen.

•  Vouw de katoenen stof op dezelfde wijze als de mousseline. Speld de open zijden met rechte pennen en naai samen een kant. Laat de ene kant van de katoenen zak geopend. Plaats de mousseline zak gevuld met bonen in de katoenen stof. Speld de katoenen materiaal op elkaar en naai de laatste kant het invullen van de buitenste zak.

•  Verwarm de verpakking door het plaatsen in de magnetron en koken op hoog voor een minuut. Haal de warmte pak en masseer de bonen rond om de warmte te verdelen. Keer terug naar de magnetron als de hitte pakket is niet de gewenste temperatuur, en wordt de verwarming op hoog bij 10 seconde. Bewaar de warmte pakket in de vriezer wanneer het niet gebruikt om de levensduur van de bonen en lavendelolie uit te breiden. Voeg meer lavendel tot het warmtepakket door toevoeging druppels olie rechtstreeks aan de zak.

Hints

  • Versier de buitenkant en geven aan iemand voor een doordachte geschenk. Inclusief schriftelijke instructies voor het verwarmen van de zak en zet de opmerking met een veiligheidsspeld aan de buitenkant van de zak.
  • Gedroogde lavendel bloemen in de hens als in de magnetron opgewarmd, en na verloop van tijd zou kunnen vormen. Gebruik lavendelolie alleen in de hitte verpakking.
  • Gebruik geen rijst in plaats van bonen, omdat de rijst is waarschijnlijk te vangen op brand in de magnetron, schimmel in de tijd of uit te breiden een keer gekookt.