Hoe uw eigen Healing Zalf maken

Hoe uw eigen Healing Zalf maken

Na een kleine snede, helende zalf wordt vaak gebruikt om een ​​beschermende laag over de huid te vormen. Terwijl veel huishoudelijke geneeskunde kasten bevatten een soort van winkel koopt zalf, kunt u gemakkelijk te maken zelfgemaakte helende zalf met behulp van eenvoudige ingrediënten. Zelfgemaakte genezing zalven laatste maanden zonder de schadelijke chemische stoffen meestal te vinden in de winkel koopt zalven.

Traditioneel worden zalfjes gemaakt van dierlijk vet, maar van vandaag zelfgemaakte zalven zijn gemaakt van bijenwas en olie met toegevoegde kruiden en etherische oliën die het genezingsproces bevorderen. Kruiden zoals smeerwortel en kamille worden gebruikt om de celgroei te bevorderen, de behandeling van alles, van kleine snijwonden en schaafwonden, te steken, beten, anale jeuk en eczeem.

Instructies

Het maken van Homemade Healing Zalf

•  Vul het onderste deel van je dubbele pan met water en breng aan de kook. Doe ¼ kopje bijenwas om het bovendeel van de pan. Zodra de was gesmolten is, zet het vuur laag en voeg 1 kopje olijfolie, het creëren van de basis voor uw helende zalf. Dit zal 1 kopje zalf opleveren.

•  Combineer 1/2 ounce van gedroogde kamille en 1/2 ounce van smeerwortel. Voeg de gedroogde kruiden het basismengsel en warmte op lage ongeveer twee uur.

•  Plaats een stuk mousseline stof rond de rand van een kom met een grote rubberen band om het op zijn plaats. Giet het mengsel in de kom.

•  Trek rubberen handschoenen. Verwijder de rubberen band uit mousseline stof en beginnen aan het mengsel persen via mousseline in de kom.

•  Voeg 1 theelepel tea tree olie aan de basis mengsel. Heeft tea tree olie niet toevoegen aan mengsel tot het is verwijderd uit de kachel en overgebracht in de kom. Blootstelling aan warmte zal de tea tree olie verdampen. Tea tree olie is belangrijk voor zelfgemaakte genezing zalf omdat het een natuurlijk antisepticum.

•  Breng de zalf in de opslag potten terwijl het nog warm is. Laat de zalf volledig afkoelen voordat je de deksels op de potten om condensatie te voorkomen. Duidelijk labelen uw zalfpotjes zodat ze niet met voedsel en bewaar ze in de koelkast zodra de zalf op kamertemperatuur is.

Hints

  • Altijd schoon en desinfecteren wonden voordat genezing zalf. Helende zalf is niet goed voor elke wond. Raadpleeg altijd een arts voor snijwonden dieper dan ¼ van een duim. Helende zalf mag niet worden gebruikt op dieren beten, wonden die blijven bloeden, of wanneer het risico van infectie of bloedvergiftiging aanwezig is.