Hoe uit te werken wanneer de eisprong Days Are

Hoe uit te werken wanneer de eisprong Days Are

Essentieel voor de reproductieve cyclus de ovulatie, de maandelijkse vrijkomen van een eicel uit de eierstok van een vrouw. Ovulatie treedt meestal op ongeveer de 14e dag van een womanâ € ™ s menstruele cyclus en is de tijd waarin ze zwanger kan worden. Als een vrouw niet weet wanneer ze ovuleert, kan het moeilijker voor haar om zwanger te worden. Voor vrouwen die zich inzetten voor het hebben van een baby, is het noodzakelijk dat ze de controle over hun reproductieve gezondheid te nemen en te leren hoe je de tekenen van ovulatie herkennen.

Instructies

•  Gebruik een kalender bij te houden van je menstruele cyclus en je basale lichaamstemperatuur.

•  Mark elke dag waarop je menstruatie begint op de kalender. De gemiddelde menstruatiecyclus duurt 28 dagen, maar het is niet abnormaal cycli varieert 21-35 dagen, dus het kan enkele maanden van documenten naar een patroon bepalen. In het algemeen, vrouwen beginnen eisprong ongeveer 14 dagen na de eerste dag van hun laatste periode.

•  Koop een basale lichaamstemperatuur thermometer voor het bijhouden van je basale lichaamstemperatuur en noteer dat de temperatuur in uw agenda elke dag. De basale lichaamstemperatuur wordt bepaald door de Mayo Clinic als je temperatuur in rust wanneer u voor het eerst wakker in de ochtend. Na verloop van tijd, youâ € ™ ll zien wat uw normale lichaamstemperatuur is en wanneer u een lichte stijging van de lichaamstemperatuur van 0,4-0,8 graden Fahrenheit opmerken, dat is een indicator van de ovulatie. U waarschijnlijk zwanger 2-3 dagen voordat je temperatuur het hoogst is (ovulatie) 12 tot 24 uur na de eisprong.

•  Kijk voor verschillen in de consistentie van het cervixslijm. Vlak voor de eisprong, de vaginale afscheiding beginnen om eiwit te lijken en zijn meer helder en glad. Zodra de eisprong voorbij is, de afscheidingen terug te keren naar een bewolkte, dikkere consistentie of helemaal verdwijnen.

•  Overweeg de aanschaf van een ovulatie voorspeller kit. Zonder recept verkrijgbaar, kunt u deze kits bij de meeste apotheken en supermarkten te vinden. De ovulatie voorspeller kit test uw urine voor het luteïniserend hormoon (LH), dat vlak voor de ovulatie pieken. De gemiddelde kosten van een kit kan variëren van $ 15 tot $ 70, vanaf 2010.

Tips & Waarschuwingen

  • Zoals bij elke gezondheid gerelateerde kwestie, is het essentieel om uw wens te communiceren voor een gezin om uw gynaecoloog die u kan helpen bepalen of u in een optimale gezondheid. Heb geduld, omdat het enkele maanden kan duren om patronen te bepalen in uw menstruele cyclus en basale lichaamstemperatuur.