Hoe uit te oefenen thuis om gewicht te verminderen

Hoe uit te oefenen thuis om gewicht te verminderen

Als je gewicht fluctueert op een dagelijkse basis, en je bent vinden het moeilijk om tijd om naar de sportschool te maken, vervolgens uit te werken in het comfort van uw eigen huis kan een oplossing zijn. Ook veel mensen die niet kunnen of niet willen geld uitgeven aan een lidmaatschap van de sportschool. Dieet en lichaamsbeweging zijn de twee belangrijkste prioriteiten voor het verliezen van gewicht en het houden van uw ideale gewicht gemakkelijk te onderhouden.

Instructies

•  Leg op de grond, buig je knieën en zet je voeten onder een tafel of een soort van gewicht om ze naar beneden te houden. Leg je armen ofwel over je borst of achter je hoofd, die ooit voelt zich meer comfortabel. Trek je romp voorwaarts tot aan je knieën, zodat je in een zittende positie. Langzaam breng je je romp weer op de grond. Doen over een set van 10 en indien nodig herhalen.

•  Plaats een voet op een trap, gevolgd door de andere voet voor die ene. Houd uw handen op de rails voor het evenwicht. Stijg op de trap op deze manier tot u de bovenkant van de trap hebben bereikt. Draaien en zet een voet naar beneden op de trap stap, gevolgd door de andere voet voor die ene. Ga door totdat je de onderste trap hebben bereikt. Afhankelijk van hoeveel trappen je hebt gelopen, herhaal indien nodig.

•  Kies een geschikte grootte touw --- als je het vouwen in de helft, moet je schouders te bereiken. Pak het touw door de handgrepen aan beide uiteinden, en leg elk handvat in de ene hand. Leg het touw achter je rug. Gooi het touw boven je hoofd en als het je voeten bereikt, over het springen. Herhaal dit zo vaak als je wilt.

•  Van een normale staande positie, neem een grote stap met het rechterbeen, en zorg ervoor dat beide knieën zijn gebogen. Het linkerbeen zal nauwelijks de vloer raken. Hurken terwijl je rechter voet is uit, met de knie in een hoek van 90 graden. Sta op, neem uw rechtervoet weer op zijn plaats in staande positie. Neem een ​​grote stap met je linkerbeen, en zorg ervoor dat de knieën zijn gebogen, zal je rechterbeen nauwelijks te raken de vloer. Hurken terwijl je linkervoet is uit. Sta op en trek je linkervoet terug op zijn plaats in staande positie. Herhaal heen en weer met elk been.

Hints

  • Mensen met heide kwesties moeten een arts raadplegen voordat u probeert een van deze oefeningen thuis.