Hoe uit te oefenen met Bell's Palsy

Hoe uit te oefenen met Bell's Palsy

Bell's palsy is een tijdelijke toestand die de zenuwen in het gezicht beïnvloedt. Het verschijnt meestal aan een kant van het gezicht en als je het krijgt, kan u gevoelig bent voor het krijgen van het weer. U kunt wakker worden met een pijn in de nek en binnen enkele uren realiseren de helft van je gezicht is bevroren. Het heeft geen invloed op andere delen van het lichaam en verdwijnt in ongeveer twee weken.

Instructies

•  Leer je gezicht kennen voordat je begint oefeningen om beweging te herstellen zodat u weet wat spieren te voeren welke functies. Zoek een foto van het gezicht spieren en gebruiken voor een verwijzing.

•  Wrijf de zijkant van je gezicht met de parese met vochtige warmte en massage om sensatie terug in je gezicht te werken als onderdeel van je trainingsschema.

•  Werk de spieren langzaam en voorzichtig. U zult niet in staat om ze te verplaatsen naar de eerste plaats; je hoeft alleen maar te herinneren hoe het toen het gevoel begint terug te keren doen. Gebruik een spiegel aan de andere kant van je gezicht te kijken. Wanneer het gevoel weer terugkeert, wil je een evenwichtige uitstraling herwinnen.

•  Let op de spieren in de spiegel als je probeert om ze te laten werken. Als u verhuist uw wenkbrauw en bekijk uw cheque zet, dan stopt de oefening en na te denken over de beweging en waar het vandaan komt. Zorg ervoor dat je nek spieren niet overbelast worden en pop uit de stam.

•  Wacht een dag of twee voor het begin van het gezicht oefeningen, met behulp van de warmte en massage. Geef de zenuwen en spieren tijd te genezen van de aanvankelijke trauma. Het duurt langer dan een week of zo voor de spieren om te beginnen met atrofie dus je bent in geen gevaar van blijvende schade als je wacht.