Hoe uit te leggen Verpleeghuis Plaatsing aan een patiënt

Hoe uit te leggen Verpleeghuis Plaatsing aan een patiënt

Uitleggen van plaatsing in een verpleeghuis aan een patiënt kan een onaangename taak zijn, want er zijn emotionele problemen die de situatie te beschamen. Vele malen familieleden en / of de echtgenoten van de persoon in het verpleeghuis worden geplaatst schuldig voelen over de plaatsing. Koppel deze emoties met die emoties van de persoon die gaat in het verpleeghuis wonen, en het kan een zeer geladen uitwisseling soms.

Instructies

•  Voor aanvang van elk gesprek met de persoon die in het verpleeghuis zal worden geplaatst, ervoor zorgen dat u het maken van uw beslissing met complete en volledige informatie, met inbegrip van medische aandoening (en) en de prognose, aanbevelingen van de persoon zorgverlener (s), informatie over het verpleeghuis (s) in kwestie en het vermogen van de persoon om de activiteiten van het dagelijks leven uit te voeren.

•  Sommige medische voorwaarden kunnen een gunstige prognose hebben, zoals een beroerte, waar de persoon therapie en revalidatie nodig heeft voor een bepaalde tijd, en dan in staat zijn om naar huis terug te keren. Dit is informatie die u wilt weten - en de persoon gaat naar het verpleeghuis zullen gemotiveerd zijn om deel te nemen aan de therapie in de hoop op herstel en een terugkeer naar huis te voelen.
Heeft uw familielid / echtgenoot valse hoop op een terugkeer naar huis niet geven. Als de mogelijkheid bestaat dat er voldoende herstel door middel van therapie of andere uitgebreide zorg in het verpleeghuis zou kunnen zijn, dat delen met de persoon. Als een terugkeer naar huis is niet haalbaar, wees eerlijk.
Andere medische overwegingen zijn de noodzaak om dagelijkse injecties te nemen, druk kousen toepassing of neem meerdere vinger kleeft dagelijks te controleren op glucosespiegels. Dit zijn alle activiteiten waarmee rekening moet worden gehouden bij plaatsing in een verpleeghuis wordt overwogen.
Vaak, artsen, verpleegkundigen en / of maatschappelijk werkers zullen aanbevelingen doen voordat de persoon wordt ontslagen uit het ziekenhuis, indien opgenomen in het ziekenhuis, of na een bezoek aan het kantoor van de arts. Als de aanbeveling is voor plaatsing in een verpleeghuis voor uw familielid, vraag welke criteria over deze persoon die zorg nodig heeft.

•  Neem de tijd om te controleren of de verpleeghuizen met de beschikbare openingen in uw regio. Bezoeken onaangekondigd. Faciliteiten met niets te verbergen zal niet zulke bezoeken erg en begrijpen uw redenen voor zijn komst.
Verzamelen van alle informatie die de faciliteit kunnen hebben over haar diensten. Dit zal iets concreets te zijn om te delen met uw familielid wanneer het tijd is om plaatsing in een verpleeghuis te bespreken.
Neem contact op met uw staat verpleeghuis licentiestatus board en / of Medicaid / Medicare certificering boord om te leren hoe goed de faciliteiten die u kiezen uit voldoen aan de staat en federale regelgeving. Als uw staat heeft een verpleeghuis ombudsman programma, controleren op eventuele klachten over de faciliteiten en de vraag of dergelijke klachten werden gegrond of ongegrond.
U en uw gezin lid zal waarschijnlijk willen een langdurige zorg faciliteit dicht bij huis kiezen, maar laat niet de nabijheid zijn de enige factor in uw keuze. Kwaliteit van zorg voor uw familielid mag niet worden opgeofferd.

•  Om te weten hoeveel zorg uw familielid gaat nodig hebben, begrijpen hoe veel of hoe weinig de persoon in staat is voor zichzelf te doen in de persoonlijke verzorging, toiletbezoek, het lopen en eten. Kan hij zijn medicatie in te nemen zonder speciale voorbereiding? Heeft hij een rolstoel dat zijn huidige woonsituatie niet geschikt voor nodig?
Zijn er stappen om de huidige woonruimte van uw familielid dat hem zou beletten het in- en uitstappen zonder hulp? Kan hij de zorg voor zijn toiletbezoek behoeften, met inbegrip van de mogelijkheid om in en uit het toilet te krijgen?
Heeft de persoon moet rond-de-klok toezicht te wijten aan geheugenstoornis? Zou hij een gevaar voor zichzelf te zijn bij het koken, zoals het vergeten de kachel uit te zetten?
Veel activiteiten voor lief worden genomen zodra we leren om dat te doen, maar de geestelijke en / of lichamelijke beperkingen kan sterk van invloed zijn onze mogelijkheden.

•  Een laatste overweging zal worden of uw familielid bevoegd is (in staat om zijn eigen beslissingen te nemen) of is juridisch onbekwaam geachte (niet in staat om zijn eigen beslissingen te nemen). In veel staten, een persoon, ongeacht hoe blijkbaar aangetast, wordt beschouwd als een bevoegd persoon te zijn, totdat de rechter anders heeft geacht.
Nu is het tijd om te gaan zitten met uw familie-lid en, zo rustig mogelijk, leg de situatie zoals u weet het. Heb klaar de informatie die je hebt verzameld, zodat u kunt delen met uw familielid. Verwachten dat de persoon boosheid, teleurstelling of ongeloof kunnen uiten.
Misschien wilt u het eerste gesprek over de plaatsing in een verpleeghuis kort te houden, waardoor de tijd voor uw familielid aan de situatie en de informatie die u hebt gepresenteerd overwegen.
Laat uw familielid te maken wat beslissingen die zij in staat zijn om, zoals het kiezen tussen twee hoogwaardige faciliteiten. Verpleeghuis plaatsing betekent een groot verlies van zelfstandigheid. Bevorderen, ongeacht de onafhankelijkheid van de situatie dat toelaat.

Hints

  • Als u zich meer comfortabel in de bespreking van plaatsing in een verpleeghuis met uw familielid met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg aanwezig zou voelen, vraag ik de tijd kan worden gereserveerd voor een dergelijke discussie.
  • De gedachte van het gaan naar een verpleeghuis is vaak neer op een bijna-dood-straf. Uw familielid kan gaan door de verschillende stadia van verdriet als hij beschouwt zijn in afwachting van plaatsing. Beschikbaar zijn om te luisteren en emotionele steun geven.