Hoe uit te leggen Depressie aan uw werkgever

Praten met iemand over depressie is een uitdaging. Nergens is dit meer waar dan in de werkplaats. Als je eenmaal hebt besloten om uw geestelijke gezondheid te bespreken met een werkgever, je bent nog steeds met het probleem van hoe het te doen. Er is een tendens van mensen die niet lijden aan een depressie om te denken dat het 'allemaal in je hoofd. " Echter, indien het wordt gedaan op de juiste manier, uw werkgever kan een bondgenoot in uw strijd met een depressie, niet een tegenstander te zijn.

Instructies

•  Haal de feiten. Praat met uw manager human resources over Amerikanen van uw bedrijf met een handicap beleid en wellness-programma. Weet welke grond je staat op voordat uw werkgever benaderen.

•  Kies het juiste moment. Maak een afspraak om uw depressie te bespreken met uw werkgever. Ga niet in details. Alleen maar vertel hen dat u een gezondheidsprobleem te bespreken.

•  Bereid je voor op wat je zegt. Maak een lijst van uw sterke punten en vaardigheden. Hebben relevante literatuur over depressie voor uw werkgever om te lezen. Als er andere mensen op de werkplek met een depressie, vraag hen of ze het hebben besproken met de werkgever.

•  Bespreek ervaringen, geen labels. Vergeet niet dat de termen die verband houden met een psychische aandoening dragen bagage. Probeer niet om termen die rode vlaggen zouden kunnen verhogen gebruiken. In plaats daarvan houden de focus op je persoonlijke ervaring en symptomen.

•  Wees professioneel. Ga niet naar persoonlijke gegevens. Ze zijn niet relevant. Uit te leggen aan je baas hoe depressie beïnvloedt je prestaties op het werk. Maak duidelijk dat je niet op zoek naar een speciale behandeling. Je bent op zoek naar pro-actief omgaan met een ziekte.