Hoe u uw Voice Deeper Permanent Make

Hoe u uw Voice Deeper Permanent Make

Het kan een zeer frustrerende situatie voor uw spreekstem hekel zijn. Immers, je moet het horen in vrijwel alles wat je doet elke dag, of u nu gezellig met je vrienden, het geven van uw puppy "commando" of het maken van belangrijke telefoontjes op het werk. Als u vindt dat uw stem is misschien te piepende, hoge of dun, en willen een stem die misschien heeft een indrukwekkend geluid, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om op natuurlijke wijze te verdiepen.

Instructies

•  Probeer stem trainingsoefeningen. Sta rechtop in de voorkant van een spiegel. Pak een boek en lees het hardop voor ongeveer 15 minuten. Vertragen uw praten snelheid en in plaats daarvan concentreren op het uw uitspraak en verkondiging. Hoe sneller gesprekken, hoe meer spanning zet het op strottenhoofd, waardoor een hogere stem. Houd je praten snelheid langzaam en relaxed. Probeer een woord herhalingsoefening ook. Blijf dit herhalen wartaal zoals "dong dong" en "boom boom" over en over, terwijl het proberen om langzaam lager uw stem elke keer.

•  Practice juiste houding. Wanneer u in gesprek bent, concentreren op het houden van uw kin omhoog. Ook houd je hoofd recht vooruit kijken te allen tijde.

•  Schreeuw niet. Maakt niet uit hoe gestrest je ook mag zijn, zich te onthouden van schreeuwen. Dit brengt een hoop stress op je stembanden, en kan ook ertoe leiden dat u de controle over uw stem te verliezen. Wilt u in een rustige en diepe toon te spreken, vermijd schreeuwen.

•  Stoppen met roken van sigaretten. Als je een roker bent, het is een gewoonte die u nodig hebt om onmiddellijk te stoppen als je wilt om een ​​diepere stem te bereiken. Sigaretten kunnen aanrichten vernietiging over de longen en keel, waardoor een persoon het gevoel veel meer druk bij het praten (als gevolg van spier aanscherping).

•  slapen veel. Voldoende slaap kan een breed scala aan voordelen opleveren, en een diepere stem is een van hen. Als je slaaptekort, kan het ertoe leiden dat uw stem hees, krakende, zwak, broos en dun geworden. Probeer minimaal 7 uur shut-eye ontvangen nachtelijke een gladde, diepe en gecontroleerde vocale klank bereiken.

Tips & Waarschuwingen

  • Blijf gehydrateerd. Drink veel water om een ​​vochtige keel te behouden. Hoe natter je keel is, hoe meer controle over je stem die je zal hebben.