Hoe u uw risico op obesitas verminderen

Hoe u uw risico op obesitas verminderen

Obesitas kan een bedreiging vormen voor zowel je gezondheid en je uiterlijk. Lezen van dit artikel leert u hoe u uw risico op obesitas te verminderen.

Instructies

Vermijd bepaalde voedingsmiddelen

•  Vermijd overmatige consumptie van vet voedsel. Voedingsmiddelen die smaak echt goed (bijna op het punt van zondigheid) waarschijnlijk geladen met vetten en andere ongezonde ingrediënten. Mensen over het algemeen deze voedingsmiddelen te eten, omdat ze smaken goed en ze zijn snel te bereiden. Voedingsmiddelen die je moet vermijden op een regelmatige basis van alles zijn gebakken; voedingsmiddelen met gehydrogeneerde oliën; chips en andere snacks. Het wordt aanbevolen dat u deze voedingsmiddelen tot een minimum te houden, om uw kansen op obesitas te verminderen.

•  Let op je suiker en koolhydraten inname. Dit is misschien wel het deel van de voeding die mensen negeren het vaakst. Sommige mensen worden verleid om te denken dat alleen maar omdat een levensmiddel geen vet in het hebben, het zal hen niet in gewicht. Voedingsmiddelen zonder vet of die laag in vet zijn meestal hoger in koolhydraten en suikers. Het wordt aanbevolen dat u de voorgestelde portie brood en granen elke dag (proberen te veel suikers en wit brood te voorkomen) en niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid, omdat het niet-gebruikte gedeelte van deze voedingsmiddelen als vet op te slaan in je lichaam.

•  Vermijd het eten 's avonds laat. Eten 's avonds laat (vooral voedingsmiddelen die niet gezond zijn) kan bijdragen aan gewichtstoename. De regel is dat je alles wat je wilt eten voor de uren van 7 uur kan hebben - 9 uur (of een of twee uur voor het slapen gaan, omdat een groot percentage van de mensen gaan naar bed tussen de uren van 9-11 uur) Het wordt aanbevolen dat u voorkomen dat junkfood in het donker om onnodige gewichtstoename te vermijden.

Hints

  • Zodra je te zwaar geworden, afhankelijk van uw stofwisseling, het kon nemen u een tijdje om het overtollige gewicht te verliezen.