Hoe u uw Retainer Clean

Je hebt doorstaan ​​bezuinigingen in je mond, een aanscherping van uw braces en enkele flinke pijn, maar nu de beugels zijn gekomen uit om uw mooie glimlach te onthullen. Echter, om die parelwitte tanden recht te houden, moet je om een ​​provisie te dragen voor enige tijd, misschien zelfs voor je hele leven. Hier is hoe u uw nieuwe apparaat schoon te houden.

Instructies

•  Gebruik een tandenborstel. Vraag uw orthodontist of het veilig is om een ​​tandenborstel te gebruiken op uw retainer. Als dat zo is, gebruik dan een beetje tandpasta en scrub weg elke dag.

•  Beschouw een professioneel-retainer reinigingsproduct. Er zijn rassen van producten op de markt voor het reinigen van houders. In sommige gevallen kunnen dergelijke producten overkill zijn, maar sommige mensen vinden voorverpakte oplossingen handig.

•  Kijk voor witte opbouw. Dit kan betekenen dat u niet krijgen van uw retainer schoon. Als het probleem aanhoudt, kunt u overwegen het veranderen van uw routine of het reinigen van uw retainer vaker.

•  Controleer voor stank. Als uw retainer wordt steeds stinkende, is het waarschijnlijk dat u niet het houden van het schoon genoeg. Een goede dagelijkse routine moeten helpen voorkomen dat een odiferous retainer.

•  Week de houder af en toe, maar niet meer dan een keer per week. U kunt een zelfgemaakte oplossing of aankoop kunstgebit reinigen tabletten om dit te doen. Houd in gedachten dat generieke merken werken net zo goed als dure merken naam. Dompel de pen niet langer dan een paar uur en dan niets gebruiken met alcohol erin, zoals mondwater, voor het weken. Een goed moment om dit te doen is als je ziet witte opbouw of ruiken van een vieze geur. Zorg ervoor dat u grondig te spoelen voordat u uw apparatuur weer in je mond.