Hoe u uw Pain Threshold Raise

Hoe u uw Pain Threshold Raise

Pijn is een ongelukkige onderdeel van het leven dat iedereen ervaart op keer. Voor sommige mensen, de pijn is chronisch. Je pijngrens is het niveau van de prikkel die nodig is om ertoe leiden dat u het gevoel van pijn te ervaren. Pijndrempel is een subjectieve ervaring die varieert van persoon tot persoon. Als u chronische of incidentele pijn, probeer verschillende methoden van het verhogen van uw pijngrens. Oefen deze methoden consequent, zodat u ze kunt uitvoeren wanneer dat nodig is.

Instructies

•  Mediteren. Hoewel er verschillende vormen van meditatie, de meeste meditatie brengt je spieren te ontspannen, het wissen van je geest en langzaam te ademen.

•  Zweer. Schelden kan helpen om emoties in verband met pijn vent en het verhogen van uw vermogen om de pijn beter te bestrijden.

•  Deelnemen aan activiteiten die u genieten. Leuke activiteiten helpen om serotonine te stimuleren in de hersenen, die tolerantie kan verhogen voor pijn.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Uitoefening ook verhoogt serotonine en dopamine, die beide kan je pijngrens te verhogen.

•  Oefen yoga. Yoga oefeningen het lichaam en ontspant de geest, die u kan helpen om uw pijngrens te verhogen.

•  Neem de juiste medicatie. Over-the-counter geneesmiddelen, zoals pijnstillers helpen om het gevoel van pijn te verminderen. Bespreek deze optie met uw arts. Je kan ook een kandidaat voor het voorschrijven van medicijnen, zoals bepaalde antidepressiva die helpen om serotonine actiever in je hersenen te houden.