Hoe u Hoofdluis Van Coming Back

Hoe u Hoofdluis Van Coming Back

Hoewel luizen zijn niet gevaarlijk en geen ziekte niet verspreid, ze zijn zeer moeilijk om zich te ontdoen van en kan leiden tot hevige jeuk, irritatie van de huid, en de huid infectie. Volgens de Nemours Foundation, kinderen tussen 3 en 12 jaar zijn het meest vatbaar voor het vangen van luizen. Symptomen van hoofdluis onder meer krabben, kleine rode zweren op het hoofd, en de aanwezigheid van kleine, witte specs in het haar. Deze specs zijn uitgekomen luizen eitjes, en ze zijn meestal gemakkelijker te zien dan de werkelijke hoofdluis.

De American Academy of Pediatrics stelt dat hoofdluis besmetting is niet het gevolg van slechte hygiëne en alle sociaal-economische groepen worden in gelijke mate getroffen. Preventie van luizen in-schoolgaande kinderen is moeilijk, maar vroegtijdige onderkenning en behandeling is belangrijk om te voorkomen dat andere familieleden uit het vangen van luizen.

Instructies

•  Gebruik een luizen shampoo op elk lid van uw huishouden. Zelfs als sommige familieleden lijken niet te zijn besmet, kunnen neten in het haar aanwezig zijn en leiden tot herinfectie.

•  Verwijder alle resterende neten in het haar na het gebruik van luizen shampoo. De meeste over-the-counter producten zijn voorzien van een speciale luizenkam dat is zeer effectief in het verwijderen van neten uit het haar. Een regelmatige fijne kam werkt even goed.

•  Vermijd het wassen van het haar van uw kind voor twee dagen na behandeling met een medicinale shampoo, en gebruik nooit een föhn op haar dat is behandeld, als de ingrediënten in een aantal medicinale shampoos zijn ontvlambaar.

•  Behandel uw hele huis door het weken borstels in zeer heet water gedurende tien minuten, alle beddengoed wassen in het huis in het water, dat is ten minste 130 graden F, stomerij items die niet in de wasmachine kan worden gewassen in de machine, en grondig stofzuigen tapijten, meubels en matrassen. Items die niet chemisch gereinigd kan worden kan worden verzegeld in een luchtdichte plastic zak voor twee weken.

•  Vergeet niet om knuffels van uw kind te wassen. Ouders vaak over opgezette dieren bij een poging om luizen uit het huis te verwijderen. Opgezette dieren uw kind slaapt met of houdt op zijn bed zijn zeer waarschijnlijk besmet met luizen. Was ze in de wasmachine in zeer heet water, of verzegelen in plastic voor twee weken of langer voordat het toestaan ​​van uw kind om opnieuw te spelen met hen.

•  Herhaal behandeling op het haar een week na de eerste toepassing van de luizen shampoo. Dit stelt u in staat om eventuele luizen die mogelijk zijn uitgekomen uit neten miste tijdens de eerste behandeling te vangen.

•  Controleer elk lid van uw huishouden voor luizen en neten om de 3 tot 4 dagen totdat iedereen in de woning negatief is getest op luizen gedurende ten minste 4 weken.

•  Leer uw kinderen om te voorkomen dat delen van kammen, borstels, hoeden en jasjes met andere kinderen op school. De meeste kinderen vangen luizen uit hun klasgenoten te wijten aan de nabijheid van kinderen aan elkaar en het feit dat de klaslokalen normaal persoonlijke spullen bewaren in afgesloten ruimten.

•  Roep de school als uw kind geïnfecteerd raakt met luizen herhaaldelijk tijdens hetzelfde schooljaar. Sta erop dat uw kind mag worden opnieuw gecontroleerd op luizen aan haar jas en andere persoonlijke houden behoren op een veilige locatie, en eisen dat de andere kinderen in de klas voor het toestaan ​​van uw kind om terug te keren naar school.

Hints

  • Medicinale luizen behandelingen mogen nooit gebruikt worden bij kinderen onder de leeftijd van twee jaar. Neten en luizen zal moeten worden met de hand verwijderd.