Hoe toe te voegen Meer Alkaline aan uw dieet

Het verhogen van uw consumptie van alkalische voedingsmiddelen met behoud van of het verminderen van uw consumptie van zure voedingsmiddelen is een eenvoudige methode om de natuurlijke pH-niveau van het lichaam (dat is licht alkalisch) te handhaven. Volgens voedingsdeskundige en biochemicus Dr. John Berardi, kan dit helpen om de ontwikkeling van bepaalde ziekten zoals osteoporose te voorkomen. Bovendien, zoals het toevoegen van meer alkalisch aan uw dieet houdt de consumptie van meer groenten en fruit, het kan ook helpen om op natuurlijke evenwicht uit elke vitamine of mineralen tekorten u zou kunnen worden ervaren.

Instructies

Het toevoegen van Alkaline

•  Doel om ten minste één portie fruit te consumeren bij elke maaltijd die je eet om de alkaliniteit van uw dieet te verhogen. Kies een gevarieerde mix van fruit, waaronder appelen, peren, citrusvruchten, bessen en dergelijke om je lichaam te voorzien van een breed assortiment van vitaminen en mineralen als aanvulling op het afweren van de zuurgraad door een infusie van alkaliteit. Terwijl alle vruchten enigszins alkalische aard, de beste vruchten omvatten rozijnen en bananen, zij staan ​​vrij hoog naar alkaliteit volgens de PRAL (potentiële renale zuurbelasting) schaal, welke voedingsmiddelen maatregelen volgens hun zuurgraad.

•  Doel ten minste één type plantaardige per maaltijd consumeren verder de alkaliteit van dieet. Samen met fruit, groenten zijn een andere categorie van voedsel "kan niet missen" als het gaat om het verhogen van de alkaliteit. Volgens de PRAL schaal spinazie is een van de meest alkalische groenten kan eten, samen met selderij en wortelen. De minst alkalische groenten zijn komkommer en asperges, dus gebruik die alleen als laatste redmiddel als je ontbreken voor andere groenten.

•  Verminder uw consumptie van zure voedingsmiddelen om de alkaliniteit van uw dieet te verhogen door gebrek. Dit betekent bezuinigen op uw consumptie van vlees, zuivel en granen, omdat deze soorten voedsel die matig zijn te zeer zuur. In het algemeen, het vervangen van een portie van elk van deze soorten voedsel, terwijl het vervangen in een portie van zowel groenten en fruit kan een lange weg in de richting van het toevoegen van extra alkaliteit aan uw dieet te gaan.