Hoe toe te passen voor Veteranen arbeidsongeschiktheidsuitkeringen

Veteranen uitgeschakeld tijdens hun militaire dienst in aanmerking komen voor tot enkele duizenden dollars in de tax-free voordelen elk jaar uit de Verenigde Staten militair. Veteranen of hun verzorgers moeten gelden voor deze voordelen. De aanvraagprocedure bestaat uit het invullen van een aantal formulieren en het verstrekken van informatie van uw arts of VA ziekenhuis.

Instructies

•  Voor het indienen van de papieren, lees de voorwaarden voor subsidiëring op military.com/benefits/military-pay/va-disability-compensation#1. U wilt ervoor zorgen dat u in aanmerking komt voor een uitkering.

•  Roep het Department of Veterans Affairs bij 1-800-827-1000 of bezoek vabenefits.vba.va.gov/vonapp/main.asp naar VA Vorm 21-526 vragen. U kunt het formulier invullen op papier of online. Verzend het formulier en alle andere gevraagde papierwerk.

•  Noteer de naam van de persoon die je spreekt met op de telefoon of de bevestiging dat u gegeven wanneer u de formulieren online in te dienen. U kunt deze informatie nodig om later follow-up als er vertragingen of vragen. Anders wordt uw aanvraag verwerkt en u wordt geïnformeerd (meestal via de post) van het besluit van de VA's om u de voordelen en welke voordelen, indien aanwezig, ben je al verleend verlenen.