Hoe toe te passen voor Mensen met een Handicap in Virginia voor een kind met autisme

Hoe toe te passen voor Mensen met een Handicap in Virginia voor een kind met autisme

U kunt zich aanmelden voor een arbeidsongeschiktheidsuitkering, in Virginia, op elk kantoor van de Social Security Administration, voor een kind met autisme. Social Security Disability Insurance (SSDI) en de Aanvullende Verzekering Veiligheid zijn twee programma's voor gehandicapten die door de Social Security Administration. Voor kinderen, die niet beschikken over een uitgebreide geschiedenis, kunt u alleen van toepassing voor SSI voordelen.

Instructies

•  Spreek met de arts van uw kind over autisme en de kans dat je kind steeds werkzaamheden in loondienst in de toekomst. Vraag een schriftelijke diagnose als het kan uw arbeidsongeschiktheid aanspraak voor uw kind zal valideren. Verwittig de arts van uw kind, wanneer u besluit om een ​​handicap claim indienen zodat hij kan voorbereiden om kopieën van medische gegevens van uw kind in te dienen, op verzoek van de Social Security Administration.

•  Na de beslissing om een handicap aanvraag in te dienen voor uw kind, contact opnemen met de Social Security Administration om de nodige formulieren voor het indienen voor aanvullende beveiliging Inkomen verkrijgen. Beoordelen van de formulieren voor volledig begrip van de eis en de algemene aanvraagprocedure. Als u het formulier invullen, kunt u het beste overleggen met een advocaat of een andere beroepsbeoefenaar, die vertrouwd is met het proces voor de SSA handicap claims.

•  Dien uw aanvraag in, samen met de benodigde formulieren om uw plaatselijke Sociale Zekerheid. Een lijkschouwer zal kopieën van de medische geschiedenis van uw kind te vragen, nadat hij de aanvraag beoordeelt en de vereiste formulieren.

•  Stel een lijst van alle huidige en eerdere medische zorgverleners voor uw kind. Volledige naam van de arts, postadres, telefoonnummer, en de praktijk de naam, indien van toepassing. Volledige medische geschiedenis van uw kind is van vitaal belang, omdat het verleden gedragingen en omstandigheden van invloed zijn op zijn huidige toestand kan hebben. De SSA zal deze lijst te vragen, dus zorg ervoor dat u een kopie voor uw eigen administratie.

•  Bepaal welke van de artsen van uw kind de primaire arts zal, in het geval, de keuringsarts vereisen een consult. Huidige arts van uw kind, die bekend is met u en uw kind, zou waarschijnlijk de juiste keuze te zijn. Zorg voor uw kind de primaire arts met een kopie van zijn volledige medische geschiedenis van andere aanbieders, alsmede alle schoolgegevens.

•  Zorg ervoor dat u in detail uitleggen over het functioneren vaardigheden van je kind, als je je gesprek de keuringsarts. De SSA heeft een lijst van voorwaarden, die automatisch worden goedgekeurd voor aanvullende beveiliging Inkomen voordelen voldoen.

•  In het geval records misplaatst, kunt u wensen om kopieën van alle formulieren en documenten in een brand en waterdicht veilig te houden.