Hoe toe te passen voor Medicare met een Handicap

Medicare is een belangrijk onderdeel van de genezing voor veel mensen in nood. Volgens zijn officiële website, Medicare heeft tot doel de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van Amerika te verbeteren. Inderdaad, veel Amerikanen anders ontdekt door een gezondheidszorg plan gebruiken om te helpen betalen voor hun rekeningen bij een onverwachte of chronische handicap hen plagen. Als u behoefte heeft, kunt u in staat om hulp te krijgen van Medicare ook.

Instructies

•  Verzamel de papierwinkel die samenvalt met uw handicap. Ziekenhuis records, werkloosheid documenten en aantekeningen arts kunnen allemaal gebruikt worden.

•  Bepaal uw totale in aanmerking te komen. De Medicare officiële website stelt: "In het algemeen, Medicare is beschikbaar voor mensen van 65 jaar of ouder, jongere mensen met een handicap en mensen met een terminale nierziekte (permanente nierfalen waarvoor dialyse of transplantatie)." Echter, als u een handicap en in nood zijn, zult u waarschijnlijk in aanmerking.

•  Bedenk wat voor soort Medicare je nodig hebt. Er is een deel A en een deel B. Deel A is hospitalisatieverzekering, terwijl deel B is Medicare verzekering. Als je niet zeker weet of u in aanmerking komt voor de dekking - of als je niet weet of je nodig hebt, deel A, deel B, of beide - gewoon de Social Security Administration bellen op (800) 772-1213. Het behandelt alle in aanmerking te komen bepalingen. Krijg antwoord op uw vragen op de gemakkelijke manier. Zie "Extra bronnen" hieronder, voor een link naar de officiële website. Voor onmiddellijke hulp, gewoon bellen het nummer tijdens de normale kantooruren.

•  Kijk naar de voordelen die u al ontvangt. Als u nog niet ontvangen van de sociale zekerheid en u in aanmerking komt voor het, kunt u zich online aanmelden voor Medicare met een handicap. (Zie "Solliciteer online" in "Extra bronnen" hieronder.) U kunt zich aanmelden voor de sociale uitkeringen en Medicare op hetzelfde moment. Ook kunt u zich aanmelden via de telefoon als u wilt dat alleen Medicare met een handicap door te bellen naar het nummer in stap 3 vermeld.

•  Zodra uw aanvraag is verwerkt en steun wordt ontvangen, kunt u nog steeds van toepassing voor wat wordt genoemd "extra hulp." Met het oog op meer hulp van Medicare te krijgen, moet u aan de administratie te voorzien van meer informatie. U zult uw persoonlijke financiële gegevens en informatie nodig heeft over uw echtgenoot als je getrouwd bent.

Hints

  • Aarzel dan niet toe te passen, ook als u twijfelt over uw kwalificaties. Bieden te veel informatie dan te weinig over uw aanvraag. Het is belangrijk dat u grondig zijn, zodat de verantwoordelijken goed kan bepalen of u in aanmerking. Het verstrekken van alle mogelijke detail dat de beslissing in uw voordeel kan zwaaien is slim.
  • Liegen nooit op een toepassing.