Hoe toe te passen voor Illinois Medicaid

Hoe toe te passen voor Illinois Medicaid

Het Ministerie van Illinois van Healthcare and Family Services beheert de Medicaid-programma's. Aanvragers die blind, gehandicapten, 65 jaar of ouder, onder de leeftijd 19 of zwanger zijn over het algemeen gekwalificeerd voor medische hulp. Individuen moeten ook voldoen aan de financiële voorwaarden voldoet. Bijvoorbeeld zwangere vrouwen toe te passen voor moeders en baby Medicaid hulp met een grootte van het gezin van drie, kan niet maandelijks maken meer dan $ 3053.

Instructies

•  Zoek de dichtstbijzijnde Department of Human Services (DHS) in Illinois. U kunt kiezen uit een aanvraag in bij het dichtstbijzijnde DHS voorziening of downloaden en een applicatie van hun website af te drukken. Om een ​​kantoor te vinden in de buurt van je kantoor locator onderzoekshulpmiddel zich aan de onderkant van de webpagina te gebruiken of bel DHS op (800) 843-6154. (Zie referenties voor de exacte web site).

•  Vul uw aanvraag, te ondertekenen en terug te keren naar de dichtstbijzijnde DHS. Aanvragen kunnen worden gefaxt terug, gemaild in of hand gegeven.

•  Ga naar je interview. U wordt gevraagd om binnen te komen voor een interview. Breng ondersteunende documentatie zoals identificatie, bewijs van woonst, bewijs van inkomen en het bewijs van sofi-nummers voor degenen die op de applicatie. Degenen die niet fysiek kan het in het interview kan een telefonisch interview te plannen.

•  Een melding ontvangen per post bepalen of u in aanmerking. Als u in aanmerking komt uw bericht zal tevens de datum van uw dekking begint.