Hoe toe te passen voor een medische kaart in Kentucky

Hoe toe te passen voor een medische kaart in Kentucky

De medische kaart in Kentucky een plastic kaart met een magnetische strip, vergelijkbaar in grootte met een creditcard. Deze belangrijke kaart wordt afgegeven aan alle Medicaid deelnemers voor gebruik bij het ontvangen van medische zorg. Dit omvat doktersbezoeken, apotheek voorschriften of ziekenhuiszorg. Een kaart wordt verstrekt aan elke persoon die in aanmerking komt, met inbegrip van kinderen. Voor het aanvragen van Medicaid contact op met de lokale afdeling van de gemeenschap gebaseerde diensten kantoor in uw provincie.

Instructies

Hoe maak je een Kentucky Medical Card Get

•  Zoek het lokale kantoor in uw provincie met het kantoor zoekfunctie online beschikbaar op apps.chfs.ky.gov/office_phone. Kies de juiste provincie uit het drop down menu en druk op enter. Een lijst van de lokale kantoren zal worden weergegeven. Elk kantoor heeft specifieke specialiteiten. Kies degene die medische ondersteuning geeft.

•  Verzamel alle benodigde documentatie voor het plannen van een afspraak aan te vragen Medicaid en een medische kaart ontvangen. De vereiste documentatie toe te passen ten behoeve van kinderen omvat het volgende: sofinummer voor de volwassenen en kind, rijbewijs of ander identiteitsbewijs, geboorteakte, ziekteverzekeringskaart (indien van toepassing) en een bewijs van inkomen. Bewijs van inkomen kan een W-2, salarisstrookjes of een fiscaal document waaruit het inkomen van het voorgaande jaar. Indien de aanvraag van een ongeboren kind een rapport van een arts met de verwachte datum van levering is vereist. Volwassenen toe te passen op hun eigen rekening moeten brengen ook de laatste drie maanden van bankafschriften, controleren of spaarrekening verklaringen, levensverzekeringen, en documentatie van welke aandelen en obligaties die ze hebben.

•  Neem contact op met de juiste kantoor om een afspraak te regelen om de aanvraag in te vullen en zorgen voor alle nodige informatie. Breng alle nodige documentatie om deze benoeming. De maatschappelijk werker zal helpen invullen van de aanvraag en legt deze ter beoordeling. Zodra de aanvraag is goedgekeurd een gezondheids-kaart zullen worden uitgegeven.

•  Neem de kaart aan alle medische afspraken en wanneer het krijgen van recepten gevuld. Toon de kaart aan de apotheker of arts bij elk bezoek.

Hints

  • Gooi het niet van de kaart weg. Bewaar de kaart op een veilige plek als Medicaid dekking is verloren om welke reden. Het individu zal de kaart nodig als hij of zij in aanmerking komt voor Medicaid dekking opnieuw.