Hoe to Stay verkoudheid en griep Gratis

Hoe to Stay verkoudheid en griep Gratis

Het hebben van een verkoudheid of griep kan worden ongemakkelijk en ze kunnen u te houden van het doen van de dingen die je graag doet. Samen met een verkoudheid of griep komt de pijn, keelpijn en koorts die we allemaal vrezen. Echter, er zijn manieren om jezelf te voorkomen van het krijgen van de griep en verkoudheid. Van het wassen van je handen en het drinken van veel water om een ​​jaarlijkse griepprik, er zijn kleine stappen die u kunt nemen om jezelf gezond te houden.

Instructies

Blijf verkoudheid en griep Gratis

•  Was uw handen. Het klinkt misschien eenvoudig, maar handen wassen is een van de meest effectieve manieren om te voorkomen dat het krijgen van de griep en verkoudheid. Was uw handen voordat u eet, nadat je de hand schudden van iemand of na het rijden van de trein. Als u niet in staat bent om je handen te wassen, is de tweede beste optie met een op alcohol gebaseerde ontsmettingsmiddel om zich te ontdoen van eventuele ziektekiemen te krijgen.

•  Eet gezond; neem veel vitamines, vooral vitamine C; krijgen ten minste zeven uur slaap per nacht en lichaamsbeweging. Dit alles klinkt als fundamentele dingen, maar als je goed voor jezelf zorgen en leiden van een gezonde levensstijl, zult u in staat om de koude en griep makkelijker te bestrijden.

•  Blijf thuis van het werk of de school als je de verkoudheid of griep. Sinds de koude en griep nog meer een bedreiging voor sommige mensen, met name de ouderen kan zijn, is het het beste om thuis te blijven om verspreiding ervan te voorkomen.

•  krijg je een griepprik om uw kansen op het krijgen van de griep te verlagen. De griepprik is niet altijd 100 procent effectief, maar het is ontworpen om de meest voorkomende griepspanningen voorkomen elk seizoen. De 2010-2011 griepprik beschermt tegen zowel de seizoensgriep en de H1N1 griep. Sinds griepprik composities zijn gebaseerd op onderzoek naar welke griepvirussen kunnen veroorzaken de meeste ziekten in het volgende jaar, is er geen garantie dat een nieuwe stam niet zal opdagen, dat is waarom griepprikken zijn niet altijd effectief. De Centers for Disease Control, of CDC, raadt iedereen 6 maanden en ouder krijgen de griepprik ieder jaar. Oudere volwassenen, jonge kinderen en zwangere vrouwen worden vooral aangemoedigd om de griepprik te krijgen, omdat ze meer risico lopen.

•  Verminder je roken en alcoholgebruik. Als je een roker, roken verzwakt het immuunsysteem waardoor je meer vatbaar voor verkoudheid en griep. Alcohol is bekend dat je uitdrogen, dus hoe meer je drinkt, hoe meer kans je uitgedroogd bent en waarschijnlijk de verkoudheid of griep te krijgen.