Hoe to Kill teken

Dit artikel gaat over hoe je teken kunnen doden, zodat je ze uit je lichaam kan verwijderen. Als u nodig hebt om een ​​teek te verwijderen, lees dan dit artikel om uit te vinden hoe.

Instructies

•  Hier zijn enkele tips over hoe om te verwijderen en te doden tikken. Als je een teek op je lichaam, dip een wattenstaafje in alcohol en wrijf de alcohol rond het hoofd van de teek.

•  Als de teek is niet ver in je huid, moet hij liet vrijwel onmiddellijk gaan. Als hij te ver in uw huid, zal de alcohol niet zijn hoofd te bereiken dus je moet iets anders aan de teek te verwijderen doen.

•  Een andere manier om een teek is de teek branden. Neem een ​​naald en verwarm het uiteinde met een vlam van een lucifer of aansteker. Raak vervolgens de teek met de verwarmde naald. Soms is een teek zal laten gaan als je dit doet.

•  Als de teek is veel te ver in je huid, kan dit een risico zijn, maar je kan gewoon proberen om hem eruit te trekken met een pincet. Wees voorzichtig niet om zijn hoofd in je lichaam te verlaten.