Hoe to Kill Bedwantsen Fast

Hoe to Kill Bedwantsen Fast

Bedwantsen - een kleine, bloedzuigende insect dat doorgaans bijt slapende slachtoffers 's nachts - zo goed als verdwenen in de Verenigde Staten na de jaren 1940. Echter, een heropleving van de pesticide-resistente bugs is het besturen van mensen op zoek naar een snelle, goedkope en niet-toxische methodes om het probleem uit te roeien.

Instructies

•  Verwijder eventuele rommelige kamers eerste schuilplaatsen te verwijderen voor bedwantsen. Clear dressoirs, tafels, stoelen en de vloer van vuil en afval; kleinere, draagbare items kunnen in zwarte plastic vuilniszakken worden geplaatst in de zon voor een paar uur om de temperatuur te verhogen en dood alle bedwantsen verbergen binnen.

•  Was de kleding die op de vloer, evenals kleine tapijten en beddengoed. Was de kleding in het water, dat is ten minste 120 graden en droog ze op de hoogste warmte-instelling om bedwantsen te doden. Bedwantsen zijn gedood bij 114 graden Celsius of hoger. Elk vers gewassen items in verzegelde plastic zakken pakken om te voorkomen dat reinfested.

•  Huur een professionele stoom-schoonmaak aan een groot deel van de wandluis bevolking te doden. Als alternatief, als u ervoor kiest om te stomen zelf het huis schoon, beweeg langzaam. Zorg ervoor dat de warmte van de stoomreiniger doordringt elke centimeter van matrassen, gestoffeerde meubelen, tapijten en grote tapijten.

•  Wikkel de matras en boxspring in aparte wandluis-proof encasement dat ritsen dicht. Bedwantsen sterven wanneer ze niet in staat om eruit te komen van de bekisting en diervoeders.

•  Strooi diamataceous aarde - een natuurlijke stof die verschillende plagen, waaronder bedwantsen doodt, als ze er doorheen lopen - over de tapijten, in scheuren en spleten, in de elektrische borden en rond plinten en het bed benen.

•  Vacuüm tapijten, tapijten en meubels na de stoom-reinigingsproces om eventuele eitjes te verwijderen, ruien schelpen of instanties. Blijven om de paar dagen stofzuigen en gooi de zak weg. Als alternatief, wanneer het gebruik van een zakloze model, dumpen de inhoud in een plastic zak en goed af, voordat het wassen van de vacuüm cannister met warm water en zeep om eventuele bedwantsen of eieren te doden.

•  Spray pesticiden in scheuren en spleten, achter meubels, op het tapijt en rond het bed. Kijk voor een bestrijdingsmiddel dat bestemd is voor bedwantsen, zo veel niet meer werken tegen de plaag. Verder moet deze optie alleen gebruikt worden als er meer natuurlijke opties niet hebben gewerkt, vooral voor woningen met huisdieren en kinderen.

Hints

  • Matras omhulsels kunnen worden gekocht in huis linnen winkels of online.
  • Rookmachine bommen zijn ondoeltreffend gebleken in het doden van bedwantsen.
  • Niemand procedure lijkt te werken tegen bedwantsen; plaats, met behulp van een verscheidenheid van methoden en het houden nauwlettend in de gaten voor een terugkeer van de kleine vliegjes is de sleutel tot het wegwerken van hen volledig.
  • Bedwantsen kan verschijnen als diligence niet wordt gebruikt in frequente controles.