Hoe to Health Insurance Als HIV Positive Krijg

Hoe to Health Insurance Als HIV Positive Krijg

Het doel van de ziektekostenverzekering is om individuen te helpen voldoen aan de meeste medische kosten. Zorgverzekeraars hebben soms maakte het erg moeilijk voor hiv-positieve personen te verkrijgen ziektekostenverzekering of om hun verzekering te krijgen tot de katastrofisch kosten van de behandeling van HIV en AIDS te dekken. Echter, toenemende aandacht voor de noodzaak om de gezondheid dekking universele heeft geholpen oplossingen voor deze problemen voor HIV positieve personen te creëren.

Instructies

Get Health Insurance Als Verkrijgbaar via uw werkgever

•  Haal zo veel ziektekostenverzekering als u uw werkgever kunt door. De meeste bedrijven met dekking van de gezondheidszorg, en hun verzekeraars, niet individuen nodig hebben om fysieke of medische onderzoeken afleggen om ziektekostenverzekering krijgen.

•  Neem contact op met een advocaat als u zich zorgen maakt over de toelichtingen die u kan worden gevraagd om te maken door een werkgever of een verzekeraar met betrekking tot uw gezondheid zijn. Dergelijke openbaarmaking vragen kunnen komen, hetzij in het wervingsproces of in een ziektekostenverzekering applicatie, maar je moet beginnen met de veronderstelling dat uw recht op privacy met betrekking tot uw hiv-positieve status wordt gewaarborgd door de wet.

•  Gebruik COBRA uw ziektekostenverzekering te verlengen voor zo lang mogelijk na het werk verlaten of terwijl je tussen de werkgevers.

4 Vraagt ​​ziektekostenverzekering voor kleine ondernemers of zelfstandigen als je voor jezelf werkt. Organisaties van het bedrijfsleven en brancheorganisaties bieden vaak dekking voor individuele ondernemers en aannemers, soms zonder individuele underwriting.

Get Health Insurance Als verkrijgbaar via uw deelstaatregering

•  Seek dekking van de gezondheidszorg door middel van uw staat de overheid of het publieke of private instantie waarlangs het bevordert de gezondheid van de universele dekking als je niet in staat te verkrijgen ziektekostenverzekering via de werkgever zijn. Een groeiend aantal staten, waaronder Massachusetts, Californië en New York hebben wetgeving garandeert de gezondheidszorg voor iedereen.

•  Vraag uw HIV AIDS caseworker voor hulp bij het ​​vinden van het bureau dat ziektekostenverzekering biedt aan individuen van wie de werkgever niet aan een dergelijke dekking te bieden.

•  Prijzen arbeidsongeschiktheidsverzekeringen als deze beschikbaar is via uw staat en u niet in staat om te werken als gevolg van het zijn HIV positief of hebben aids.

Hints

  • Heeft een onlogische sprong van uw recht om uw hiv-status privé te houden om een ​​veronderstelling dat je dan ook is toegestaan ​​om documenten te vervalsen over uw hiv-status of iets anders niet te maken. Liggen nooit op een document moet u ondertekenen met een bevestiging dat je het waarachtig. Zoek hulp van een advocaat als u denkt dat uw rechten worden ingekort.