Hoe to End Self Hypnosis

Hoe to End Self Hypnosis

Duizenden mensen gebruiken zelfhypnose om stress, emotionele of fysieke pijn te verlichten en om slechte gewoonten te breken. Je kunt zelfhypnose gebruiken als een manier om een ​​gezondere levensstijl door middel van ontspanning en stress te bevorderen. De techniek is bruikbaar in een groot aantal manieren, maar hoe doe je dat eindigen?

Instructies

•  Ga in een hypnotische toestand met behulp van welke middelen je nuttig vindt. Sommige mensen luisteren naar audio-cd's, terwijl anderen kiezen voor pre-registreren van een script met zichzelf als verteller. Degenen die goed thuis zijn in zelfhypnose kan een staat van ontspanning te voeren zonder auditieve ondersteuning. Welke methode je ook gebruikt is prima, zolang je in een ontspannen hypnotische toestand te komen. Geniet van uw ontspannen gemoedstoestand totdat u klaar bent om de sessie te beëindigen bent.

•  Teken uw hypnotherapie tot een einde door het maken van een mentale notitie dat de sessie wordt afgesloten. Dit bereidt mentaal je lichaam voor de verandering van de veranderde staat terug naar een normale staat van zijn.

•  Stel je een verandering van omgeving die opwaartse beweging brengt. Bijvoorbeeld, foto zelf in de hemel toenemen langzaam in de mand van een luchtballon. Stel je de hemel en de zon steeds helder en duidelijk, terwijl de grond verdwijnt onder je voeten.

•  Count jezelf uit de sessie 3-1 terwijl het afbeelden van jezelf te stijgen in de ballon. Denk je bij jezelf, "Op nummer 3 Ik ben ontspannen en kalm. Het is tijd om deze sessie af te maken." Laat de gedachte om in de gootsteen voor een paar seconden en dan, "Nummer 2, is het tijd om meer alert te komen. Ik ben nu voelt meer wakker." Adem diep in een of twee keer en dan denken: "Ik kom helemaal wakker, fris en levend op 1" Je bent nu uit je hypnotische toestand.

Hints

  • Bevoegde professionals zijn de beste instructeurs voor zelfhypnose technieken. Verkeerd binnenkomen of verlaten van een veranderde staat van bewustzijn kan schadelijk zijn voor je emotionele en mentale gezondheid. Heeft u een professionele gids uw eerste uitstapjes naar zelfhypnose om ervoor te zorgen dat je met behulp van de juiste methode.