Hoe tijd Symptoom verbetering na stoppen met roken

Als u stopt met roken, je lichaam begint het herstellen zijn gezondheid meteen. De voordelen beginnen binnen enkele minuten en ga verder voor de rest van je leven. Rokers die stoppen vinden dat hun gezondheid verbetert binnen enkele dagen of weken, en degenen die blijven niet-rokers kunnen hun risico op de ziekte aanzienlijk binnen een jaar terug te dringen. Hoe langer je gaan zonder roken, hoe groter de voordelen van stoppen met roken.

Instructies

•  Count 20 minuten na uw laatste sigaret. Dit is hoe lang het duurt voor uw hartslag en bloeddruk te keren naar een normaal niveau.

•  Graaf 12 uur na de laatste sigaret. Dit is hoe lang het duurt voor de koolmonoxide in het bloed terug te keren naar normaal.

•  Markeer uw agenda voor twee tot drie weken na uw laatste sigaret. Rond deze tijd, zal uw longfunctie en de bloedsomloop te verbeteren.

•  Markeer uw agenda voor negen maanden na uw laatste sigaret. Tegen die tijd, hoesten en kortademigheid moet niet langer een probleem te zijn. De trilhaartjes in je longen zal normale functie hebben herwonnen, wat betekent dat je longen kan opnieuw behandelen slijm, het reinigen van de longen en het bestrijden van infecties.

•  Markeer uw agenda voor een jaar na uw laatste sigaret. U heeft uw overtollige risico van coronaire hartziekte in de helft snijden.

•  Let op lange termijn jubilea. Vijf jaar na het stoppen, uw risico op een beroerte aanzienlijk lager is - misschien zo laag als een niet-roker's. Tien jaar na het stoppen, uw risico op longkanker overlijden is de helft van die van een roker. Uw risico op andere roken gerelateerde kanker, zoals kanker van de mond, keel, blaas, baarmoederhals en de alvleesklier, een daling als goed. Stoppen voor 15 jaar en je hebt je kans op hart- en vaatziekten verlaagd tot het niveau van een niet-roker.

Hints

  • Stoppen met roken heeft zijn eigen symptomen; nicotine is de poging van het lichaam om je op weg om opnieuw te roken. De symptomen zijn slechtste binnen de eerste twee tot drie dagen en kan blijven hangen weken of maanden.