Hoe ter bestrijding van Morning Depressie


Morning depressie is klinisch aangeduid als Diurnal Mood Variatie. Het gebeurt meestal als een secundair symptoom van standaard klinische depressie en kan enkele pogingen tot behandeling te nemen om volledig te genezen. Veel mensen lijden aan deze aandoening, en er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om 's ochtends een depressie te bestrijden.

Instructies

Hoe ter bestrijding van Morning Depressie

•  Bezoek uw arts. Zeg hem dat alle symptomen die u ondervindt en dat u meer depressief tijdens de ochtenduren voelt. Hij kan voorschrijven een van de vele antidepressiva om uw conditie te helpen. Het duurt meestal ongeveer twee weken voor antidepressiva te werken te beginnen, als je een bepaald niveau van deze drugs in je lichaam om de resultaten te voelen moet doen, en dit is niet meteen bereikt.

•  Neem uw ​​antidepressivum precies zoals voorgeschreven en op hetzelfde tijdstip iedere dag om passende bloedserum niveaus te bereiken.

•  Koop een fles essentiële olie van lavendel in een health food winkel. Er wordt aangenomen dat lavendelolie nature kalmeert en ontspant het lichaam, verminderen van stress, angst en depressie. Ademen in een kleine hoeveelheid van de aroma, enkele malen gedurende de dag.

•  Vermijd cafeïne, alcohol en vet voedsel, vooral voor het slapen gaan 's nachts. Dit zijn stimulerende, die een goede nachtrust het voorkomen en de angst en depressie.

•  Verkrijg tenminste 8 uur slaap per nacht. Tijdens de slaap, je lichaam herstelt schade en versterkt het immuunsysteem. Niet genoeg slaap kan depressie verergeren.

•  Talk therapie wordt aanbevolen door veel artsen voor 's ochtends een depressie. Praten met een vriend, familielid of therapeut kan u helpen te bepalen wat de oorzaak van uw klachten, zodat u het probleem kan elimineren.

Hints

  • Het bijhouden van een dagboek kan therapeutisch in het omgaan met depressie. U kunt schrijven wat je wilt in je dagboek, en niemand heeft om het, maar je leest. Als u wilt, maar u kunt delen met je arts hem een ​​beter idee van je gedachten, acties, en symptomen te geven.
  • Depressie is een veel voorkomende aandoening, die duizenden mensen treft. Het is noodzakelijk dat u een medische behandeling van een gediplomeerd arts te behandelen en te genezen depressie zoeken. Als u zelfmoordgedachten hebt, bel dan onmiddellijk 911.