Hoe ter bestrijding van mond- Drop

Hoe ter bestrijding van mond- Drop

Klapvoet is een meer-symptoom gedreven stoornis dan een echte ziekte. Klapvoet is meestal een teken van een ernstiger probleem in het spierweefsel, neurologische of anatomische gebieden van de voet. De tekenen van klapvoet omvatten het niet om je voet op te tillen, het slepen van de voet tijdens het lopen, verheffen de dijen tijdens het lopen, en een doof gevoel of pijn in de voet. Er zijn manieren om deze aandoening te helpen, maar een bezoek aan uw arts als u een van deze symptomen ervaart.

Instructies

•  Koop een brace of een spalk. Ga naar een apotheek, medische levering winkel of uw arts om een ​​brace of een spalk krijgen. Leg de brace op je enkel of de spalk in je schoen te helpen stabiliseren uw voet.

•  Ga op zoek naar een fysiotherapeut. Fysiotherapie is een uitstekende manier om klapvoet vechten, want het versterkt de spieren, helpt bereik van de beweging in de enkel en de knie te behouden en te verbeteren loopbeweging.

•  Gebruik een elektrische stimulator. Stimulatie van de nervus peroneus kan een effectieve behandeling voor klapvoet zijn. De peroneus verheft de voet wanneer u stap. De stimulator kan net onder de knie geplaatst of het kan geïmplanteerd door een chirurg.

•  Elect chirurgie. Zoals in veel gevallen, wanneer elementaire oplossingen niet werken, kan een operatie de enige beschikbare optie. Een voet chirurg zal waarschijnlijk zekering enkel of voet botten, of verplaatsen voet pezen beenspieren om problemen met lopen, volgens de Mayo Clinic.