Hoe ter bestrijding van een geliefde met alcoholverslaving

Confrontatie met een geliefde over alcoholverslaving kan zenuwslopend zijn, maar het kan ook geeft het individu de druk die ze nodig heeft om hulp te krijgen. Een verslaafde vaak niet de negatieve gevolgen haar verslaving heeft op zichzelf en anderen te zien. Hier is hoe een interventie succesvol te maken.

Instructies

•  Recruit familie en vrienden om te helpen bij het ​​plannen van de interventie. Verzamel informatie over alcoholverslaving, en onderzoek behandelingsmogelijkheden, waaronder specifieke klinische programma's. Voor degenen met ernstige problemen, maken vooraf afspraken voor de toelating tot een gestructureerde ziekenhuis programma. Vormen het eigenlijke interventieteam --- de groep van mensen die er zal zijn wanneer je confronteren je geliefde. Deze groep bestaat meestal uit vier tot zes personen. Zij moeten de mensen die belangrijk zijn in het leven van uw geliefde. Stel een datum en locatie voor de interventie. Probeer een tijd waarin je geliefde zal zijn minst waarschijnlijk onder invloed halen. Leden van de groep bijwonen van de ingreep moet opschrijven wat ze willen zeggen. Houd het plan vertrouwelijk. De planningsfase kan enkele weken duren.

•  Beslis over de gevolgen. Als uw dierbare weigert behandeling te zoeken, vindt u een overzicht van de gevolgen moet met hem presenteren. Familie kan de patiënt vragen om te verhuizen, of ze kunnen stoppen met lenen hem geld, bijvoorbeeld.

•  Vraag de geliefde aan de interventie ter plaatse te komen, zonder vertel haar de reden. Als ze aankomt, zullen leden van de groep de beurt lezen van hun brieven en het uiten van hun zorgen. Back-up zorgen met specifieke incidenten wanneer je geliefde's drinken heeft problemen veroorzaakt.

•  Presenteer uw geliefde met de behandeling opties. Vraag om een ​​direct antwoord. Als hij weigert, presenteer uw lijst met gevolgen. Volgen door op de gevolgen.

•  Follow-up. Familie en vrienden nodig om betrokken te blijven en eventueel hun eigen gedrag te veranderen, om terugval te voorkomen. Een vriend die herstellende is van verslaving kan vooral nuttig zijn in uw geliefde's herstel.

Hints

  • Familie en vrienden heel vaak baat bij begeleiding. U kunt begeleiding te zoeken met je geliefde of op uw eigen. Vraag uw counselor wat te doen als er een terugval optreedt. Volgens de Mayo Clinic, is het een goed idee om de hulp van een professionele interventionistische zoeken, vooral als je geliefde heeft een geschiedenis van psychische ziekte, geweld, suïcidaal gedrag of is in ontkenning. Zelfs met de beste planning, interventies zijn niet altijd succesvol. Bereid je voor op die mogelijkheid. Het kan nodig zijn om meer dan één maatregel te houden.
  • Omvatten niet iedereen in de interventiegroep dat het evenement zou kunnen saboteren, heeft onbeheerde psychische problemen of een drugsmisbruik probleem, volgens de Mayo Clinic. Vermijd schelden of anderszins vijandig tactiek tijdens de interventie.